Mustafa Denizli'den flaş karar ! Advocaat'ı görünce...

Mustafa Denizli'den flaş karar ! Advocaat'ı görünce...

Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Mustafa Denizli'nin Galatasaray'dan kazandığı parayı iade ettiğini söyledi.

Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Mustafa Denizli ile arasında geçen diyaloğu canlı yayında paylaştı.

"ADVOCAAT'I GÖRÜNCE"
 
Mustafa Denizli'nin Dick Advocaat'ı görünce emekliliği aklından çıkardığını dile getiren Serhat Ulueren, "Mustafa Denizli ile görüştüm. Bana, '67 yaşındayım ve 69 yaşındaki Dick Advocaat'ın başarılı olduğu yerde emekli olma gibi bir durumum yok. ' dedi." ifadelerini kullandı.
 
"EVDEN ÇIKMAMIŞ"
 
Mustafa Denizli'nin Galatasaray'dan istifa etmesinin ardından evden çıkmadığını dile getiren Ulueren, "Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra 26 gün evden dışarı çıkamamış. Eli kapıya gidip, vazgeçiyormuş. Bazı sağlık sorunları da yaşamış" şeklinde konuştu.
 
"SNEIJDER İLE SORUN YAŞAMIŞ"
 
Mustafa Denizli'nin Sneijder ile sorunlar yaşadığını da ifade eden Ulueren, "Sneijder ile bazı sorunlar yaşadığını anlattı ancak tam olarak neler olduğunu söylemek istedi. O günlerde konuşulduğu gibi gerçekten sorunlar yaşanmış."
 
"PARAYI İADE ETMİŞ"
 
Mustafa Denizli'nin başarılı olmadığını düşündüğü için kazandığı parayı iade ettiğini de ifade eden Serhat Ulueren, "Galatasaray'dan aldığı parayı iade etmiş. Galatasaray'da 5 hafta daha kalsaymış çok ciddi miktarda para alacakmış ancak başarılı olmadığını düşündüğü için istifa etmiş. 'Beni ben yapan Galatasaray'dır. Bu parayı alamazdım' dedi" açıklamalarını yaptı.

Sporx