Mutlu Topçu: ''Muhammet Demir...''

Mutlu Topçu: ''Muhammet Demir...''

Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, hakkında transfer haberleri çıkan Muhammet Demir ile ilgili konuştu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un teknik direktörü Mutlu Topçu, hakkında transfer haberleri çıkan Muhammet Demir ile ilgili, "İnşallah Kasımpaşa maçında bizimle beraber olacak" dedi.

Topçu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Nazilli Belediyespor ile yaptıkları  maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, takıma katkı sağlayabilecek bazı  oyuncularla temas halinde olduklarını söyledi.
 
Takımı ileriye taşıyabilecek isimlerle görüştüklerini dile getiren  Topçu, bu noktada kulübün yapısına da uygun isimler üzerinde durduklarını  vurguladı.
 
Transfer dönemi bitmeden bazı isimleri daha aralarına katmayı  hedeflediklerini aktaran Topçu, "Biliyorsunuz 3 yeni transfer yaptık. Bunlar  Hürriyet Gücer, Koray Arslan ve İlhan Parlak. Onlar da futbola aç insanlar.  Dolayısıyla gelişleriyle daha da güçlendik" dedi.
 
Topçu, hakkında transfer haberleri çıkan golcü oyuncu Muhammet Demir  ile ilgili de "Muhammet Demir bizim oyuncumuz ve çok değerli bir isim. İnşallah  Kasımpaşa maçında bizimle beraber olacak. Şu an resmi bir gelişme olmadığı için  konuşmaya gerek yok. Kendisi bizim yararlandığımız ve daha da  yararlanabileceğimiz oyunculardan birisi" diye konuştu.