Pereira'dan 3 isme özel övgü

Pereira'dan 3 isme özel övgü

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Beşiktaş derbisinin ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sahalarında 2-0 kazandıkları Beşiktaş derbisinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Pereira, Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'a özel olarak teşekkür ederken, "Bu akşam gördüm ki son ana kadar şampiyonluğu kovalayabileceğiz" dedi.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamları şöyle:

"Beşiktaş karşısında çok iyi bir performans sergiledik. Bu işi Moskova'dan itibaren değerlendirmek gerekir, şu anda Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım biziz. Moskova'da zor zamanlar geçirdik. İlk yarıda çok iyi bir görüntü sergiledik. Birden fazla gol de atabilirdik. Bu gole teknik ekibimle beraber çalıştık ve rakibimizin eksiğini bulduk. Bu gol Fenerbahçe teknik heyetinin bir ürünüdür. Bu gol sayesinde de maç boyunca üstünlük bizdeydi ve bize rahat oynama fırsatı verdi."

"Bu akşam gördüm ki son ana kadar şampiyonluğu kovalayabileceğiz"

"Beşiktaş da bazen iyi oynadı ancak biz de bir şeyleri değiştirmek zorundaydık, değiştirdik, daha iyi bir savunma yaptık. Bu ligde şampiyonluk yarışı son ana kadar devam edecek. Beşiktaş, Avrupa'da yok, biz Avrupa'da mücadele edeceğiz. Biz, Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olmaktan dolayı gururluyuz. Hem Avrupa'da, hem de ligde son ana kadar şampiyonluk kovalayabileceğimizi bu akşam gördüm."

3 oyuncusuna özel teşekkür

"UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibimiz Braga'yı çok iyi tanıyorum. Çok zorlu bir maç olacak, çok iyi bir takım ancak biz de bu takımı eleyebilecek bir güce sahimiz. Beşiktaş karşısında Volkan Demirel'e özel bir teşekkür ediyorum, aynı zamanda Gökhan Gönül ve Mehmet Topal da sakat sakat oynadı ve büyük bir özveri ile mücadele ettiler."