Pereira'dan Caner Erkin için ağır sözler

Pereira'dan Caner Erkin için ağır sözler

Vitor Pereira, Galatasaray maçının hemen öncesinde Caner Erkin ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Portekizli teknik adam, karşılaşmadan önce yayıncı kuruluş Lig TV'ye yaptığı açıklamada, ilk 11'de olmadığını öğrenen Caner Erkin'in takımı yalnız bırakma kararı aldığını ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto  Süper Lig'de Galatasaray ile oynadıkları derbi öncesinde kadro dışı bırakılan Caner Erkin'in takıma saygısızlık yaptığını söyledi.
 
Caner'in sadece kendisini düşündüğünü savunan Pereira, şunları kaydetti:
 
"Aslında oyuncumuz sadece bana değil, takıma saygısızlık yaptı. Vermiş  olduğumuz kararlara saygısızlık yaptı. İlk 11'de değildi. İlk 11'de olmadığını  öğrendikten sonra takımın yanında olmama kararı verdi. Kulübü savunmama düşüncesi  oluştu kafasında. Sadece kendini düşündüğünü gördük. Toplantıda bir şey yapmadı  ama toplantının ardından böyle bir olay gerçekleşti. Bu hareketle hem hocasına  hem de onun yerinde oynayan arkadaşına saygısızlık yapıyor. Kulübe de saygısızlık  yapıyor. Bu sadece hocaya yapılmış bir saygısızlık değil."
 
Portekizli teknik adam, şampiyonluğa odaklanmaları gerektiği bir  dönemde olduklarını vurgulayarak, "Kendimizi düşüneceğimiz bir dönemde değiliz.  Sadece hedeflerimize odaklanmamız gereken bir dönemdeyiz. Böyle şeyler olmamalı.  Ben buraya birlik olmuş bir takım getirdim. Bu akşam en iyi şekilde mücadele  edeceklerine inanıyorum. Herkese iyi bir cevap vermek istiyoruz. Bu karşılaşmadan  galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bunun için her şeyi yapacağız." diye konuştu.