Pereira'dan Fernandao için şaşırtıcı sözler

Pereira'dan Fernandao için şaşırtıcı sözler

Monaco maçı öncesi oyuncularını tek tek uyaran ve onlarla yakından ilgilenen Vitor Pereira, Fernandao ile özel olarak ilgilendi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Monaco ile oynanacak zorlu rövanş karşılaşması öncesinde golcü oyuncusu Jose Fernandao ile özel bir görüşme gerçekleştirdi...

VİTOR PEREİRA FERNANDAO'YU KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

Brezilyalı yıldız bilindiği gibi tatilden iyi bir görüntüde dönmedi. Özellikle fazla kiloları nedeniyle hayli tepki çeken golcü oyuncu hazırlık maçlarında da beklenileni veremedi. Monaco ile oynanan ilk maçta genelde vasat olsa da teknik direktör Vitor Pereira oyuncusunun futbolunu beğendi. Bunun için de rövanş maçı öncesinde onu daha da havaya sokmak için Portekizli hoca kolları sıvamış durumda. Fernandao ile bir görüşme yapan tecrübeli çalıştırıcı,“Emenike ile birlikte çok uyumlu, birbirini tamamlayan bir forvet hattı oluşturdunuz. Senin top saklama yeteneğin ve oyuncuları üzerine çekmen sayesinde Emenike daha geniş alanlar buldu ve geçtiğimiz maçta 2 gol birden kaydetti” ifadesini kullandı.

MONACO MAÇI SENİN MAÇIN OLACAK

HT Spor'un haberine göre; Çarşamba günü deplasmanda Monaco ile oynanacak maçın zorluğuna da dikkat çeken teknik direktör Vitor Pereira, Fernandao’dan kendisini her yönüyle maça haçır tutmasını istedi. Sarı-Lacivertliler’in Portekizli çalıştırıcısı, Fernandao’ya çok güvendiğini açık bir dille söyleyerek, “Bu maçta ise işler daha farklı olacak. Monaco savunma oyuncularının tüm dikkati Emenike üzerinde yoğunlaşacak. Bu da sendeki baskıyı azaltır. Bu yüzden bu maçın senin maçın olacağını düşünüyorum. Eminim ki atacağın gollerle bizi bir üst tura taşıyacaksın. Bu yüzden maça her anlamda çok iyi hazırlanmanı istiyorum” diye konuştu.