Porto'dan Bruma'ya 10 milyon Euro !

Porto'dan Bruma'ya 10 milyon Euro !

Galatasaray'ın genç Portekizlisi Bruma'ya ülkesinden talip çıktı...

Porto, Bruma için 10 milyon euro ödemeye hazır. Ancak bu transferin önündeki engel Bruma'nın sözleşmesindeki özel madde.

Sarı-kırmızılı kulubün yetkilileri ile temasa geçen Portekiz kulübü Bruma icin 10 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Ancak genç oyuncunun Galatasaray'a transfer olurken sözleşmesinde yer alan madde, transferin gerçekleşmesine engel oldu. Bruma'nın sözleşmesine eklenen maddeye göre, Portekizli oyuncu ülkesinde Sporting Lizbon'dan başka bir takıma transfer olamıyor.

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer olan; ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle 6 ay takımdan ayrı kalan Bruma, iyileştikten sonra bazı maçlarda dikkat çekse de beklentilerin altında kaldı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son oynanan Gençlerbirligi maçında Portekizli genç oyuncuyu 18 kişilik kadroya almadı.  

2013-14 sezon başında Sporting Lizbon'dan Galatasaray'a transfer olan Bruma, aynı sezon ligde sadece 7 maça çıktı ve gol atamadı. Bu sezon ise 19 lig maçında görev alan Portekizli oyuncu, 3 de gol attı. Bruma, sarı-kırmızılı formayla Şampiyonlar Ligi'nde ise toplam 9 maça çıktı ancak gol atamadı.

NTVSpor