Rıza Çalımbay'dan 2 futbolcuya af !

Rıza Çalımbay'dan 2 futbolcuya af !

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, milli maç nedeniyle verilen arada hazırlık maçı oynadı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Aytemiz Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sezon başında kadroda düşünülmeyen Kadir Bekmezci ile Ahmet Aras'a forma şansı verdi.

Antalya temsilcisi iki takımın maçı 2-2 sona erdi. Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hazırlık maçında takımda fazla forma şansı bulamayan futbolcularına görev verdi. Yedek takım ağırlıklı kadroyla sahaya çıkan kırmızı beyazlılarda Çalımbay, sakatlık dönemini atlatan Mbilla ile Serdar'ın maç temposunu artırmak için Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında oynattı.

Sezon başında kadroda düşünülmediği için lisans çıkarılmayan 7 futbolcu arasında yer alan Kadir Bekmezci ile Ahmet Aras da Çalımbay'ın forma şansı verdiği futbolcular arasında yer aldı. Maçın ikinci yarısında oyuna giren Kadir Bekmezci, orta sahada görev yaptı. Çalımbay'ın oyunun durduğu bölümlerde taktik verdiği Bekmezci, hırsı ve mücadelesi ile göz doldurdu. Ahmet Aras da forvette istekli futboluyla dikkati çekti. İki futbolcu da sahada Çalımbay'ın gözüne girmek için ter döktü.