Samuel Eto'o kasayı doldurdu

Samuel Eto'o kasayı doldurdu

Antalyaspor’da Kamerunlu golcü Samuel Eto’o, performansıyla fark yarattı.

Antalyaspor'dan yıllık 3,5 milyon Euro alan Samuel Eto'o, Süper Lig'de attığı 5 golle takımına 3 galibiyet ve 4,5 milyon TL kazandırdı. Yıldız futbolcu, maaşının 3'te 1'lik bölümünü daha sezon başında çıkardı.

Spor Toto Süper Lig’in ilk 4 haftasında 3 maçta kazandığı galibiyetle 9 puan elde eden Antalyaspor’da Kamerunlu golcü Samuel Eto’o, performansıyla fark yarattı. Sezon başında performansı merakla beklenen, ilerleyen yaşı ve maliyeti nedeniyle ’Antalya’ya tatile geldi’ eleştirilerinin hedefi olan Samuel Eto’o, Kırmızı-Beyazlı takımda 4 maçta da 90 dakika forma giydi.

34 yaşındaki yıldız futbolcu, rakip filelere attığı 5 golle takımına hayat verdi. Antalyaspor’a maliyeti yıllık 3,5 milyon Euro (12 milyon TL) olan Kamerunlu yıldız, Antalyaspor’un kazandığı galibiyetlere en büyük katkı sağlayan isim oldu. Kamerunlu golcü, kulübüne 3 galibiyette yaklaşık 4,5 milyon TL kazandırdı. Antalyaspor, Kamerunlu golcünün takıma transferi sonrası sponsorluk anlaşmaları, passolig kartı ve kombine satışlarıyla da gelirini artırdı.

Fanatik