Seydou Doumbia adım adım Fenerbahçe'ye

Seydou Doumbia adım adım Fenerbahçe'ye

Fenerbahçe, Roma'nın forvet oyuncusu Seydou Doumbia için girişimlerini hızlandırdı.

Salih Uçan’ın transferi sırasında Roma ile iyi ilişkiler kuran Fenerbahçe, İtalyan ekibinin Fildişili forvet oyuncusunu kiralamak için önemli adımlar attı.

Takıma üçüncü bir forvet kazandırmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe Yönetimi’nin gündeminde yer alan isimlerden biri olan Seydou Doumbia konusunda görüşmeler sürüyor.

Bonservisi Roma’da bulunan Fildişili futbolcuya Çin ekipleri başta olmak üzere birçok takımdan da teklifler geldiği belirtildi. Ancak sarı-lacivertlilerin bu transferde iki önemli avantajı bulunuyor. İlki Doumbia için sezon başı da bazı görüşmeler yapılmış ve belli bir mesafe katedilmişti. Van Persie ve Fernandao’nun takıma dahil olmasının ardından bu transfer gerçekleşemişti.

İkinci bir avantaj ise Salih Uçan. Roma’da kiralık olarak ikinci sezonuna giren genç futbolcunun transferi iki kulüp arasında ilişkileri geliştirdi. Bu yüzden oyuncunun da istemesi halinde bu transferin bitme olasılığının yüksek olduğu bildirildi.

Bu arada İtalyan SkySports kanalı muhabiri Gianluca Di Marzio da, sarı-lacivertli yöneticilerin Roma’da Doumbia konusunu görüştüğü ve anlaşma sağladığını iddia etti.

Fenerbahçe Yönetimi’nin Doumbia dışında birkaç alternatifi daha bulunduğu, İtalya’dan çıkacak sonuca göre bu isimlere gidilebileceği kaydedildi.

Milliyet