Son karar Elina'nın

Son karar Elina'nın

Simon Kjaer ve eşi gün boyunca şehri dolaştı, ikili yaşayacakları yer hakkında fikir sahibi olmaya çalıştı.

Danimarkalı oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılsa da, F.Bahçe kafilesine yapılan saldırı yüzünden endişe duyan ailesi imzalar atılmadan İstanbul’u görmek istemişti. Önce boğaz turuna çıkan, ardından oturacakları evleri dolaşan Elina Gollert’in kaygıları büyük ölçüde giderildi.

F.Bahçe için önceki gün İstanbul’a gelen Kjaer ve ailesi şehir turu yaptı. Danimarkalı futbolcu ve kulübü Lille ile her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertli yönetim, Kjaer’in eşi Elina Gollert ile ilgili sıkıntıyı aşamamıştı. Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıdan dolayı tedirgin olan yıldız oyuncunun eşi ve ailesi bu yüzden imzalar atılmadan önce İstanbul’u ve yaşayacakları yerleri görmek istemişti. Bu çerçevede Kjaer ailesi dün gün boyu İstanbul’u gezdi.

Önce bir tekne ile boğaz turu yapıldı. Sabah saatlerindeki bu gezintinin ardından anlaşma halinde oturulacak evlere bakıldı. F.Bahçe’nin sahibi olduğu Kurtköy’deki Milennium Park’taki evler de incelendi. Danimarkalı yıldız ardından birçok yabancı oyuncunun oturduğu Acarkent Sitesi’ne gitti. Şehir turu ve ziyaretlerinin ardından Kjaer, Samandıra Tesisleri’ne geçti.

Terraneo ile görüştü

Son olarakta kulüp binasında bir görüşme gerçekleşti. Bu ziyaretlerin tamamında Danimarkalı futbolcuya eşi Elina da eşlik etti. Sportif Direktör Terraneo ile biraraya gelen Kjaer çeşitli bilgiler almaya çalıştı. Yapılan şehir turu ve gördüklerinin ardından Kjaer ailesi ve Elina Gollert’in kaygıları büyük ölçüde giderildi. Kjaer ve ailesi bugün de Başkan Aziz Yıldırım ile biraraya gelecek ve bu görüşmenin ardından nihayi karar verilecek.

Milliyet