Sosa 10 milyon euro !

Sosa 10 milyon euro !

Beşiktaş, Arjantinli yıldız için yapılan görüşmede İtalyan yetkilileri şoke etti.

Sosa’nın çok değerli bir oyuncu olduğunu belirten yöneticilerin, “Biz Sosa’yı satmak istemiyoruz. 10 milyon eurodan aşağı bir rakama futbolcumuzu kesinlikle bırakmayız” dediği belirlendi

Beşiktaş, İtalyan devi Milan’ın resmen talip olduğu Jose Sosa’nın değerini 10 milyon euro olarak belirledi. 

Kulüpler arasındaki görüşmeler başlarken İtalyan ekibinin 31 yaşındaki Arjantinli yıldız için siyah-beyazlı ekibe yaptığı ilk teklifin sadece 4 milyon euro olduğu öğrenildi. 
 
Milanlı idarecilerin, Beşiktaş’la 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Sosa’ya yaptıkları bu teklifin siyah-beyazlı yönetimin tepkisini çektiği ifade edildi. Geride kalan sezon 7 gol-12 asistle şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olan başarılı futbolcuyu elden çıkarmayı kesinlikle düşünmeyen Kartal’ın 4 milyon euroluk öneriyi kesin bir dille geri çevirdiği aktarıldı.
 
Jose Sosa’nın bonservis bedelinin 10 milyon euro olduğunu kaydeden siyah-beyazlı idarecilerin, “Biz Sosa’yı satmak istemiyoruz. O bizim için çok değerli bir oyuncu. İstatistikleri de ortada. 10 milyon eurodan aşağı bir rakama futbolcumuzu kesinlikle bırakmayız. Bu parayı vermeden, Sosa’yı alamazsınız” ifadelerini kullandıkları öğrenildi.
 
İtalyanlar şaşırdı
 
Siyah-beyazlıların kararlılığı karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Milanlı yöneticilerin bu rakamı ödemeye şimdilik yanaşmadığı kaydedildi. Kulüplerin önümüzdeki günlerde ortak bir noktada buluşmaları halinde transferin gerçekleşeceği ancak bu ihtimalin zor olduğu savunuldu.

Milliyet