Tolgay performansıyla büyüledi !

Tolgay performansıyla büyüledi !

Tolgay Arslan, U21 Ligi maçında sergilediği performansla herkesi büyüledi.

Siyah-beyazlı futbolcu yaklaşık 8.5 ay sonra ilk kez resmi bir karşılaşmada forma giyerken, yaptığı iki asist ve oynadığı futbolla tam not aldı. Tolgay’ın, sakatlığı sonrası Almanya’daki fizik-tedavi ve rehabilitasyon sürecini çok iyi geçirdiği ve bu sayede kısa sürede eski gücüne ve formuna kavuştuğu aktarıldı.

Kartal’ın sezon öncesi kampında sol diz çapraz bağları kopan ve Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Torku Konyaspor maçında tam 8.5 ay sonra kadroya giren Tolgay Arslan pazar günü U21 Ligi’nde oynanan Başakşehir-Beşiktaş maçında gösterdiği performansla herkesi büyüledi. 2-2 biten karşılaşmada 90 dakika sahada kalan ve iki asist yapan yıldız futbolcunun fizik durumunun çok iyi olduğu öğrenildi.

Kendine çok iyi baktı

Bielefeld kampında yaşadığı ağır sakatlığın ardından fizik-tedavi ve rehabilitasyon sürecini Almanya’da geçiren Tolgay’ın, aylar sonra forma giydiği ilk maçta mükemmele yakın bir futbol ortaya koyduğu belirlendi. Almanya’daki özel bir spor kliniğinde hem tedavi olan hem de bireysel antrenör eşliğinde eski gücüne kavuşmaya çalışan yıldız futbolcunun geride kalan yaklaşık 7 ayda kendisine çok iyi baktığı ve bu sayede çok kısa sürede form tuttuğu aktarıldı.

Rhodolfo’yu uyardı

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcılarının da U21 Ligi maçında Tolgay’ı yakın takibe aldıkları ve başarılı futbolcuyla ilgili Güneş’e olumlu bir rapor verdikleri belirtildi. Siyah-beyazlı futbolcunun çok kısa süre içinde forma şansı bulmaya başlayacağı da ifade edildi.

Bu arada Tolgay Arslan’ın kendisiyle aynı sakatlığı yaşayan Rhodolfo’ya bazı tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı. Yetenekli oyuncunun, Brezilyalı stopere sahalara dönmek için acele etmemesini önerirken, tedavi ve özel çalışmalarını aksatmamasını da söylediği aktarıldı.

‘Örnek oldu’

Beşiktaş Altyapı Koordinatörü Emrah Bayraktar, Tolgay Arslan’ın, Başakşehir maçında gençlere örnek olduğunu söyledi. Karşılaşmayı takip eden Bayraktar, “Tolgay’ın beni en çok etkileyen tarafı kesinlikle efendiliğidir. Buradaki gençlere tam bir ağabeylik yaptı. A takımdan yıldız bir oyuncunun, altyapıdaki gençlerle ilgilenmesi hem bizi hem de oyuncularımızı çok mutlu etti” dedi.

Milliyet