Torku Konyaspor'un deplasman hedefi

Torku Konyaspor'un deplasman hedefi

Baydar, "Osmanlıspor ve Medicana Sivasspor deplasmanlarından puanla döneceğimizi umuyorum. Bu noktada teknik kadromuza ve futbolcularımıza güveniyoruz"

Torku Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Spor  Toto Süper Lig'in 4 ve 5. haftasında Osmanlıspor ve Medicana Sivasspor ile  deplasmanda yapacakları maçlardan puanla dönmeyi umduklarını, teknik heyet ve  futbolcu kadrosuna güvendiklerini belirtti.
 
Baydar, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 4-1  yenildikleri Galatasaray maçında istedikleri futbolu tam olarak sahaya  yansıtamadıklarını söyledi.
 
Ligin 3. haftasında yaşadıkları yenilgiye üzüldüğünü ifade eden  Baydar, "Teknik heyetimiz, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı  değerlendirip, gerekli tedbirleri alacaktır. Önümüzdeki maçlarda aldığımız sonuçlar telafi edilecektir. Osmanlıspor ve Medicana Sivasspor deplasmanlarından  puanla döneceğimizi umuyorum. Bu noktada teknik kadromuza ve futbolcularımıza  güveniyoruz" diye konuştu.
 
Yönetimde görev değişikliği 
 
Baydar, Torku Konyaspor Yönetim Kurulu'nda görev değişiklikleri  yapıldığını bildirdi. Futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy'un ve mali işler sorumlusu Mehmet  Aktaş'ın bu görevlerini bıraktığını kaydeden Baydar, "Selçuk Aksoy'a verdiği  hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu görevi bundan sonra Fatih Yılmaz, Ömer  Korkmaz, Abdullah Şanlı ve Mehmet Aktaş'tan oluşan bir ekip yürütecek.  Kendilerine başarılar diliyoruz. Ayrıca başkan yardımcılarımızdan Mehmet Aktaş'ın  yürütmüş olduğu mali işler sorumluluğu görevini de Cafer Başoda yürütecek. Cafer  Başoda ayrıca hukuki işler sorumluluğu görevini de yürütmeye devam edecek"  şeklinde konuştu.