Trabzonspor 1 attı 3 aldı !

Trabzonspor 1 attı 3 aldı !

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor, Bursaspor ile karşı karşıya geldi...

Trabzonspor sezona galibiyetle başlangıç yaptı. Bursaspor'u konuk eden bordo mavililer, rakibini 2. yarıda Erkan Zengin'İn attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi devreye de 0-0'lık eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda ise oyuna ağırlığını koyan taraf Trabzonspor olurken kurduğu baskının meyvesini de 66. dakikada Erkan Zengin'in attığı golle aldı ve müsabakada 1-0 öne geçti.

Golden sonra Bursaspor'a beraberlik sayısı için şans tanımadı ve karşılaşma 1-0'lık Trabzonspor galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor lige 3 puanla başlamış oldu.

MAÇ ÖZETİ
Diğer sayfada...

[PAGE]



90. DK: Hakem Tolga Özkalfa müsabakanın bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor ve bordo mavililer sezona 3 puan ile başlıyor.

84. DK: Trabzonspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Özer Hurmacı oyundan alınırken yerine Sefa Yılmaz oyuna dahil oluyor.

79. DK: Trabzonspor'da Stephane M`bia sakatlık geçiriyor. Oyuna devam edip edemeyeceği birazdan netlik kazanacak.

76. DK: Bursaspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Luis Advincula oyundan alınırken yerine Mert Örnek oyuna dahil oluyor.

75. DK: Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Cristobal Jorquera bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

74. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Erkan Zengin ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor ancak kaleci Mert çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

71. DK: Molanın ardından müsabaka kaldığı yerden devam ediyor.

70. DK: Hakem Tolga Özkalfa su molasını işaret ediyor.

68. DK: Gol sevincini yaşarken formasını çıkartan Erkan Zengin sarı kart görüyor.

67. DK: GOOOLL!! Trabzonspor, Erkan Zengin'in golü ile öne geçiyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Yusuf ortasını altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Mustafa Yumlu kafa ile pasını arka direğe doğru indiriyor. Bu noktada topla buluşan Erkan Zengin vuruşunu yapıyor ve topu filelere gönderiyor.

67. DK: Bursaspor'da Aziz Behich hakemin kararına yönelik itirazından dolayı sarı kart görüyor.

64. DK: Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Dame N'Doye rakibini geçerek vuruşunu yapmak istiyor ancak savunma son anda araya giriyor ve tehlikeyi önlüyor.

62. DK: Bursaspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Emre Taşdemir oyundan alınırken yerine Isaac Cuenca oyuna dahil oluyor.

60. DK: Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Trabzonspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

56. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cristobal Jorquera ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

53. DK: Topla birlikte ceza sahası sağ çağrazına sokulan Özer pasını sağ kanattaki arkadaşı Yusuf'a gönderiyor ancak hızlı oyuncunun pozisyonu ofsayt.

51. DK: Karadeniz ekibinde Mustafa Yumlu, rakibi Josue'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

49. DK: Ceza yayı sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktada topu kontrol eden Josue çok uzak mesafeden kaleyi düşünüyor ancak kaleci Onur üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.

47. DK: Trabzonspor'da Aykut Demir, rakibi Sercan Yıldırım'ı sert bir faulle durduruyor ve pozisyon sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

46. DK: Trabzonspor cephesinde iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Oscar Cardozo ve Carl Medjani oyundan alınırken yerlerine Aykut Demir ve Dame N'Doye oyuna dahil oluyor.

46. DK: Müsabakanın ikinci yarısı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.


45. DK: Hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğü ile müsabakanın ilk yarısı sona eriyor.

45. DK: Oluşan karambolde topu önünde bulan Sercan Yıldırım ceza yayı üzerinden ceza sahasına giriyor ve topu sağ tarafına çekerek şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

45. DK: Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 2 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

43. DK: İlk yarının son dakikalarına girilirken yapılan karşılıklı faullerle müsabaka devam ediyor.

40. DK: Sağ köşe bayrağına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Yusuf Erdoğan ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Cardozo kafa ile pasını altıpas alanına doğru indiriyor. Bu noktada bulunan Mustafa Yumlu istediği vuruşu yapamıyor ve savunma tehlikeyi uzaklaştırıyor.

37. DK: Erkan Zengin'nin pası ile ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Stephane M`bia bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Mert sağ üst köşeye uzanıyor ve bu topu çıkartıyor.

36. DK: Ceza yayına hareketlenen Josue yerden vuruşunu yapıyor ancak vuruşu çok cılız kalıyor ve kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.

35. DK: Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak top Cardozo'ya ulaşmıyor ve kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

32. DK: Trabzonspor'da Okay Yokuşlu, rakibi Josue'ye yaptığı faul sonrasında sarı kart görüyor.

30. DK: Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Trabzonspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

28. DK: Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan rakibi Aziz Behich ile girdiği ikili mücadele sonrasında kısa süreli sakatlık geçiriyor.

26. DK: Molanın ardından mücadele kaldığı yerden devam ediyor.

24. DK: Hakem Tolga Özkalfa su molasını işaret ediyor.

21. DK: Sağ kanattan gelişen atakta Luis Pedro Cavanda pasını ceza sahasına hareketlenen Oscar Cardozo'ya gönderiyor. Cardozo'nun bıraktığı topu Okay Yokuşlu kontrol ediyor. Ancak hakem Tolga Özkalfa, Okay'ın topu kontrol ederken rakibi Sivok'a faul yaptığını işaret ediyor.

18. DK: Yeşil beyazlılar kısa paslarla organize olmaya çalışıyor.

15. DK: Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Özer Hurmacı ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Mert çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.

13. DK: Oyunun bu bölümünde bordo mavililer ataklarını rakip yarı alanda sıklaştırıyor.

11. DK: Hızlı gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ara pası ile kaleci ile karşı karşıya kalan Luis Advincula ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yapıyor ancak top sol direkten oyun alanına geri geliyor.

9. DK: Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

6. DK: Karadeniz ekibi kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

4. DK: Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cristobal Jorquera ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak savunmada Carl Medjani kafa ile bu topu uzaklaştırıyor.

1. DK: Hakem Tolga Özkalfa'nın düdüğü ile mücadeleye başlayan taraf Bursaspor oluyor.
 


MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada...

[PAGE]



Yeni sezon öncesinde kadrosunu; Dame N’Doye, Luis Pedro Cavanda, Esteban ve Stephane Mbia gibi önemli isimlerle güçlendiren Trabzonspor, Süper Lig’de 2015-16 sezonunun açılışını bugün Bursaspor karşısında yapacak.

Sezona yeni teknik direktörü Shota Arveladze yönetiminde hazırlanan bordo-mavililer, taraftarı önünde sahadan galip ayrılmayı hedefliyor. 

Ertuğrul Sağlam yönetiminde sezona başlayan Bursaspor ise Trabzon deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor. 2009-2010 sezonunda yaşadığı şampiyonluğu tekrarlamak isteyen Bursaspor, bu doğrultuda ilk adımı bu akşam atmak isteyecek.

STAT: Hüseyin Avni Aker
SAAT: 21:00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYINCI: LİG TV 2 - SPOR3.COM

TRABZONSPOR

Onur, Medjani, Mustafa, Constant, Cavanda, Okay, Mbia, Erkan, Özer, Yusuf, Cardozo
TEKNİK DİREKTÖR: Shota Arveladze

BURSASPOR

Mert Günok, Erdem, Serdar Aziz, Tomas Sivok, Aziz Eraltay, Şamil, Jorquera, Traore, Josue, Emre Taşdemir, Cuenca
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam