Trabzonspor'a üç takviye daha !

Trabzonspor'a üç takviye daha !

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, yeni sezon için bir forvet, bir stoper ve bir kaleci transferi yapacaklarını bildirdi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksal Güney transferdeki yol haritalarını açıkladı. Hollanda kampında dün sabah gerçekleştirilen antrenman öncesinde gazetecilerle sohbet eden Güney, transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Bordo-mavili yönetici, “Bir forvet, bir stoper ve bir kaleci transferi yapmak istiyoruz. Kaleci Hakan Arıkan’ın kamptan ayrılmasının ardından bu bölgeye de bir takviye yapma düşüncemiz var. Görüşmelerimiz sürüyor. Ancak yapacağımız transferler Hollanda kampına katılmayabilir. Sağ bek için Cavanda ile anlaştık. Lazio ile de gerekli imzalar da atıldı. Cavanda’da şimdilik bir sorun bulunmuyor” diye konuştu. Sakat oyuncuların durumlarını da değerlendiren Köksal Güney şunları söyledi:

“Deniz Yılmaz’ın ayak başparmağındaki kırıkla ilgili tedavisi devam ediyor. 10 gün içerisinde kendisine yeni bir MR çekeceğiz. Üç hafta sonra sahalara dönmesini bekliyoruz. Bourceanu da korktuğumuz sakatlık olmadı. Diziyle ilgili bir problem yok. Ancak ayak bileğinde bir ödem mevcut. Trabzon’a dönüşte MR’ı çekilecek. Sefa’nın sakatlığı tamamen geçti. Belindeki sakatlık yüzünden tedavisine ülkesinde devam edilen Cardozo’nun ameliyat olmasına gerek yok. Tedavisi oldukça iyi gidiyor. Trabzon’a dönünce durumu netlik kazanacak.”

‘Kendinizi gösterin’

Hollanda’nın Renkum kasabasında yeni sezona hazırlanan Trabzonspor dün de çift antrenman yaptı. Bordo-mavili futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından  gruplara ayrılarak 4 takım halinde çift kale maç oynadı. Sıcak havaya rağmen oyuncuların hırsı dikkat çekti. Teknik Direktör Şota Arveladze top kaybı yapan futbolculara, “Topu kaybettikten sonra kendinizi gösterin ve tekrar kazanmaya çalışın” diyerek uyarılarda bulundu. Karadeniz ekibi akşam yaptığı çalışmayla günü tamamladı.

Mbia kampa katıldı

Trabzonspor’la 2 Temmuz’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde 3 yıllık sözleşme imzalayan yeni transfer Stephane M’bia kampın bitimine 2 gün kala Hollanda’ya geldi. 9 Temmuz’a kadar izin verilen Kamerunlu orta saha oyuncusu, teknik heyet ve yeni takım arkadaşlarıyla tanışırken akşam da ilk antrenmanına çıktı.