Trabzonspor'da Bourceanu şoku

Trabzonspor'da Bourceanu şoku

Trabzonspor'un sabahki çalışmasında Rumen oyuncu Alexander Bourceanu sakatlandı.

Çif kale maçta Yusuf Erdoğan ile girdiği ikili mücadelede ayağı çime takılan Bourceanu, sağ dizinden sakatlandı. Deniz Yılmaz'dan sonra Bourceanu'nun da sakatlanması moralleri bozdu.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hollanda'nın Renkum  kasabasında kamp yapan Trabzonspor'un sabahki çalışmasında Rumen oyuncu Alexander  Bourceanu sakatlandı.
 
Bordo-mavililer, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde kampın  altıncı gününde konakladığı otelin yakınındaki antrenman sahasında sağnak altında  basına açık bir çalışma gerçekleştirdi.
 
Çift kale maçta Yusuf Erdoğan ile girdiği ikili mücadelede ayağı çime  takılan Bourceanu, sağ dizinden sakatlandı. Acı içinde yerde kalan Rumen  oyuncunun başına tüm teknik heyet ve futbolcular toplandı.
 
Kulüp doktoru olmadığı için Rumen oyuncunun ilk kontrolü doktor olan  kulüp genel sekreteri Köksal Güney tarafından yapıldı. Ayağının üzerine basamayan  Bourceanu, fizyoterapist ve masör eşliğinde saha kenarına getirildi ve burada  futbolcunun ilk müdahalesi yapıldı.
 
Sahadan çıkarken yanındakilere ayağının çime takıldığını ve üzerine  düşünce dizinin dönebileceğini anlatan Bourcenau, çağrılan bir araca bindirilerek  otele getirildi. Bu futbolcunun hastaneye götürülerek, durumuna bakılacağı  belirtildi.
 
Futbolcular ve Arveladze'nin üzüntüsü
 
Bourceanu'nun sakatlanmasının ardından Yusuf Erdoğan ve Erkan Zengin  gibi oyuncular ellerini başlarının üzerine getirerek, büyük üzüntü yaşadı.
 
Teknik direktör Şota Arveladze de idman bitiminde Bourceanu'nun  sakatlığıyla ilgili bilgi alırken, üzüntüsünü dile getirdi. Trabzonspor'da Deniz Yılmaz'dan sonra Bourceanu'nun da sakatlanması moralleri bozdu
 
6 günde 4 sakatlık

 
Trabzonspor'un Hollanda kampının 6'ıncı gününde 4'üncü sakatlık  yaşandı. İlk olarak Deniz Yılmaz, ayak parmağından sakatlandı. Forvet  oyuncusunun 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Sefa Yılmaz ve Aytaç Kara da  sakatlıkları nedeniyle 2 gündür takımda antrenmanlarda yer almıyor. Bu  futbolcuların sakatlıklarının ciddi olmadığı tedbir amaçlı dinlendirildikleri  belirtildi.
 
Bourceanu, Trabzonpor kampında sakatlık yaşayan 4'üncü futbolcu oldu.

İlk kez yağmurda çalıştı
 
Hollanda'ya geldiği günden bu yana 30 derecenin üzerindeki  sıcaklıklarda çalışan ve çok zorlanan bordo-mavili futbolcular, ilk kez yağmur  altında antrenman yaptı.
 
Bölgede hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmesi ve bu sabah  başlayan sağanak, futbolcuları sevindirdi. Kaptan Onur Kıvrak da antrenman  sahasına geldiğinde, memnuniyetini dile getirdi.

Mehmet Ekici frikik çalıştı
 
Antrenman bittikten sonra  Mehmet Ekici, özel olarak frikik çalışması  yaptı. Teknik direktör Şota Arveladze ve antrenörlerin kurduğu barajın  üzerinden frikik kullanan Mehmet Ekici, vuruşlarındaki başarısıyla dikkat çekti.
 
Trabzonspor, hazırlıklarını bu akşam basına ve taraftara kapalı olarak  yapacağı antrenmanla sürdürecek.