Tribünler boş kaldı !

Tribünler boş kaldı !

Fenerbahçe’de taraftarlar Mersin İdmanyurdu maçına ilgi göstermedi.

Osmanlıspor maçıyla başlatılan yoğun güvenlik önlemleri Mersin İdmanyurdu mücadelesinde de devam etti. Karşılaşmaya gelen taraftarlar, 3 farklı noktada bulunan güvenlik kontrolünden geçti. İlk olarak stada 100 metre kala kurulan bariyerlerde hem bilet hem de güvenlik kontrolü oldu. Daha sonra stat girişinde yeni bir kontrol geldi. En son bilet okutan taraftarlar bir aramayla daha karşılaştı. Bu sırada maç başlayana kadar polis helikopteri de devriye gezdi.

Maça ilgi yok

Fenerbahçe’de son 3 maçta kaybedilen 7 puanın ardından taraftarlar maça ilgi göstermedi. Sezon başından beri takımlarını yalnız bırakmayan ve kış aylarında bile tribünleri dolduran taraftarlar bu sefer stada gelmedi. Hem güzel hava hem de pazar günü olmasına rağmen tribünlerde büyük boşluklar görüldü.

Aziz Yıldırım konuşacak

Başkan Aziz Yıldırım bugün saat 13.00’da Ülker Stadı basın odasında medya mensuplarının karşısına çıkacak. Yıldırım’ın son dönemde lig ve Avrupa’da yaşanan kayıplar, takım içi sorunlar ve Caner Erkin olayıyla ilgili konuşma yapması bekleniyor.