Türk Telekom Arena şoku ! 2 maçtır...

Türk Telekom Arena şoku ! 2 maçtır...

​Galatasaray’da son haftalarda işler hiç de iyi gitmiyor...

Evinde Trabzonspor’un ardından lider Medipol Başakşehir’e de yenilen Galatasaray, Sinan ile öne geçti ancak eski yıldızları Mehmet Batdal ve Yalçın’ı durduramadı. Sarı-kırmızılılar son 22 cuma maçında 13. kez puan kaybı yaşadı ve zirvenin 6 puan uzağına düştü.

Lider Medipol Başakşehir'i yakalama fırsatını elinin tersiyle geri çeviren sarı-kırmızılılar Türk Telekom Arena'da rakibine 2-1 yenildi ve fark 6 puana çıktı. 32. dakikada Sinan Gümüş’ün golüyle öne geçen Galatasaray, eski yıldızlarının golleriyle yıkıldı. 36'da Mehmet Batdal, 60'ta ise Yalçın Ayhan'ın kafa vuruşları, konuk ekibe galibiyeti getirdi.

TÜRK TELEKOM ARENA’DA İLK KEZ 

Tarihinde ilk kez Galatasaray’ı deplasmanda devirmeyi başaran Medipol Başakşehir, liderliğini sürdürürken, Galatasaray’ın cuma talihsizliği de devam etti. Cuma günü oynadığı son 22 maçında, 13. kez puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılılar zirveden iyice uzaklaştı. Ayrıca Galatasaray, 15 Ocak 2011 yılında kapısını taraftarlara açan Türk Telekom Arena'da ilk kez 2 lig maçını üst üste kaybetti.