Üç kulvar tek golcü !

Üç kulvar tek golcü !

Fenerbahçe’de hücum hattı için transfer çalışmaları sürüyor.

Sarı-lacivertliler, üç kulvarda zirve mücadelesi verilirken, Fernandao’nun eldeki tek forvet kalması tehlikesinin büyümesi üzerine Güney Amerika ve Avrupa’daki arayışları sürdürmeye karar verdi. Al Ain’den ayrılan Emenike’nin geri dönme ihtimalinin de bulunduğu belirlendi

Fenerbahçe’de hücum hattı için transfer çalışmaları sürüyor. Bu konuda acele etmeyen yönetim en uygun ismi belirlemeye çalışıyor.
 
Kamuoyunda, “transfer yapılmayacak” algısı oluşsa da sarı-lacivertli yetkililer hem Güney Amerika hem de Avrupa’da arayışlara devam ediyor. Özellikle Robin van Persie’nin durumu ve sakatlanma riski bulunması hücumda Fernandao’yu tek bırakabilir. Bu ihtimal gerçekleşirse üç kulvarda yarışan sarı-lacivertli takım hücumda büyük sıkıntıya girecek.
 
Ağır yükleme yapmakta zorlanan ve özel programlarla fiziksel açığını kapamaya çalışan Robin van Persie bu ay içinde ikinci kez sakatlandı. İkinci yarı hazırlıklarının yapıldığı ilk antremanda sağ üst adelesinde ağrı hisseden Hollandalı futbolcu bir hafta takımdan uzak kalmıştı.
 
Eskişehirspor maçında son 20 dakika forma giyen ve bir gol atan yıldız futbolcu bu kez farklı bir bölgeden sakatlandı. Arka adalesinde ağrıları bulunan Van Persie son iki gündür takımdan ayrı çalışıyor. Hollandalı yıldızın hafta sonu Çaykur Rizespor ile oynanacak maça yetişme ihtimali de bulunmuyor.
 
Son çare Emenike
F.Bahçe’de sezon başında Al Ain’e kiralanan ancak bu kulüple kısa süre önce yolları ayrılan Emenike için geri dönüş iddiaları da devam ediyor.
 
Sarı-lacivertli yönetim ilk etapta Nijeryalı golcü için bir girişimde bulunmadı. Altı ay boyunca istediği kulüple anlaşma yapma şansı bulunan Emenike’nin takım bulamaması halinde yönetimin devreye gireceği öğrenildi. Şu an boşta olan Emenike’nin dönüşü hem oyuncu hem de forvet arayan sarı-lacivertli yönetimin planları ile örtüşüyor.

Milliyet