Zorlu deplasmanda kritik galibiyet !

Zorlu deplasmanda kritik galibiyet !

Medipol Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Devre arasında takımın başına Jose Mourinho’nun yardımcısı Moraies’i getiren Antalyaspor, yeni hocasına kötü bir şekilde ‘hoşgeldin’ dedi. Abdullah Avcı’nın çalıştırdığı Medipol Başakşehir karşısında tutuk bir görüntü sergileyen ev sahibi ekip, Samuel Eto’o’nun çabaları da yeterli olmayınca, ikinci yarıya mağlubiyetle başlamış oldu.

Maça hızlı başlayan Medipol Başakşehir, Edin Visca’nın maçın hemen başında attığı golle öne geçti. İlk yirmi dakikanın ardından oyunda üstünlüğü ele alan Antalyaspor, Eto’o’nun harika hareketlerinin ardından verdiği pas sonrası MBilla’nın boş kaleye attığı golle eşitliği sağladı. Medipol Başakşehir, büyük boşluklar bırakan Antalyaspor orta sahasını çabuk geçerek bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı berabere sonuçlandı.

İkinci yarıya da etkili başlayan konuk ekip, Mehmet Batdal’ın şık vuruşu ile yeniden öne geçti. Bu golün ardından tüm riskleri alan ev sahibi ekip, iyi kapanan rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlanırken, Medipol Başakşehir hızlı hücumlarla etkili oldu. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve mücadele 2-1 Medipol Başakşehir’in üstünlüğü ile sona erdi.

Bu galibiyetle puanını 32 yapan Medipol Başakşehir 4. sıraya yükselirken, 21 puanda kalan Antalyaspor 12. sırada yer aldı.