Balıkesirspor'da parola 3 puan

Balıkesirspor'da parola 3 puan

Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un kulüp  başkanı Tuna Aktürk, sezona Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla  başlayacaklarını belirterek, sahalarındaki bu karşılamada 3 puan almak istediklerini ifade etti.
 
Anadolu Ajansı Balıkesir Bürosu'nu ziyaret eden Aktürk, yaptığı  açıklamada, geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımdan bazı  oyuncularla yollarını ayırdıkları, gençler dahil 13 futbolcularının kaldığını  söyledi.
 
İyi bir kadro oluşturduklarını, transfer döneminde 3'ü yabancı, 11  oyuncuyu renklerine bağladıklarını anlatan Aktürk, "Oyun kurucu bir futbolcu daha  almak istiyoruz. Önceliğimiz yabancı olacak ancak Süper Lig takımlarında oyuncu  sayısı 28 ile sınırlandırıldı. Boşa çıkacak oyuncular olacaktır. Bu  futbolculardan birini de alabiliriz. Acelemizi yok, bekliyoruz, zamanımız var"  ifadelerini kullandı.
 
Ligdeki takımların durumuna da değinen Aktürk, şöyle konuştu: "Bu yıl gerçekten PTT 1. Lig çok çetin mücadelelere sahne olacak. Bu  ligde mücadele edecekler, çok güzel transferler yaptı. Göztepe, Karşıyaka, Adana  Demirspor, Alanyaspor, Samsunspor, hemen hemen bütün takımlar güzel kadrolar  oluşturdu. Belki de Süper Lig'den daha çekişmeli bir lig olacak. Burada takım  olan, birlik beraberliği sağlayan lider olur, mutlu sona ulaşır. Biz de iyi  transferler yaptık. Geçen sezondan kalan arkadaşlarla güzel bir uyum sağlandı. Bu  hafta sezona 'Bismillah' deyip, sahamızda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor  maçıyla başlayacağız. Sezona 3 puanla, iyi başlamak istiyoruz. İnşallah fair-play  çerçevesinde, sakatlık yaşanmadan bir sezon olur."
 
Maddi anlamda ciddi bir sıkıntılarının olmadığını, Türkiye'deki her  kulübün borçlu olduğunu ifade eden Aktürk, "Bizim de borcumuz var ama öyle batma  seviyesinde değil. Herhangi bir sıkıntımız olmadan bu sezonu bitireceğiz"  değerlendirmesinde bulundu.
 
Forma göğüs reklamıyla ilgili görüştükleri iki firma olduğu bilgisini  veren Aktürk, bunlardan biriyle anlaşma sağlayacaklarını sözlerine ekledi.