Giresunspor'da hedef 4'te 4

Giresunspor'da hedef 4'te 4

Mustafa Bozbağ, ligde kalan 4 maçlarını kazanmak istediklerini belirtti.

Kulüp başkanı Bozbağ, "Çok uzun yıllardan sonra Süper Lig'e yükselme şansı yakaladık, öyle pes edecek değiliz, sonuna kadar kovalayacağız" dedi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, ligde kalan 4 maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, "Giresunspor'un hedefi 4'te 4 yapmak." dedi. Bozbağ, Giresunspor tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, play-off'a kalmak için zorlu bir sürecin içinde olduklarını söyledi.

Ligde bir süre önce Balıkesirspor'un gerisinde olduklarını ifade eden Bozbağ, şu anda ise Balıkesirspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un puan olarak Giresunspor'un gerisine düştüğünü kaydetti.

Bozbağ, avantajlarının çok yüksek olduğu ancak bunun devam edebilmesi için Boluspor deplasmanından puanla dönmeleri gerektiğine dikkati çekerek, "Özellikle son haftalara rahat girebilmemiz için bu gerekiyor. Giresunspor'un hedefi 4'te 4 yapmak çünkü az da olsa bunu gerçekleştirdiğimizde ikinci sıradan Süper Lig'e yükselme şansımız da var." diye konuştu.

Hem play-off hem de ikinci sıradan direkt yükselme hedeflerini kovalayacaklarını belirten Bozbağ, sözlerini şöyle tamamladı: "Giresunspor yaklaşık 40 senelik bir özlemin peşinde. Play-off süreci, Süper Lig süreci kolay değil. Özellikle maddi açıdan çok ciddi sıkıntı çekiyoruz. Her zaman söylüyoruz. Giresunspor şehrin en büyük markası. Gerçekten bu şehrin bir umudu, bu şehrin bir neşesi Giresunspor. Çok uzun yıllardan sonra bu şansı yakaladık, öyle pes edecek değiliz, sonuna kadar kovalayacağız.''