Malatyaspor kaptanı iddialı

Malatyaspor kaptanı iddialı

Vedat Kapurtu, "Adanaspor maçı zor geçecek ancak en iyi şekilde mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un  takım kaptanı Vedat Kapurtu, Adanaspor'u ağırlayacakları maçın zor geçeceğini  ancak en iyi şekilde mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini  söyledi.
 
Sarı-siyahlı ekibin kalecisi Kapurtu, TFF Antrenman Sahası'ndaki idman  öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları  Vartaş Elazığspor maçından 3-0'lık galibiyetle ayrıldıkları için mutlu  olduklarını ifade etti.
 
Karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Kapurtu, iyi  oyunlarının sonucunda galibiyetin de beraberinde geldiğini kaydetti.
 
Karşılaşmayı unutup bu hafta sahalarındaki Adanaspor maçına  odaklandıklarını vurgulayan Kapurtu, "Sahamızda galip gelerek hedeflediğimiz  doğrultuda kalan maçlarımızı en iyi şekilde geçirmek istiyoruz" dedi.
 
"Sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz"
 
Kapurtu, kendileri için rakibin önemli olmadığını belirterek, "Biz  mücadelemizin en iyisini sahaya yansıtmak istiyoruz. Tabi rakip dişli olunca  maçın önemli bir kat daha artıyor. Adanaspor maçı zor geçecek ancak en iyi  şekilde mücadele edip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
 
Sezonun ikinci yarısına iyi başlayamadıklarını, puanlar  kaybettiklerini hatırlatan Kapurtu, şöyle devam etti: "Çok şükür son iki haftadır kazanıyoruz. Bu ligde her takım birbirini  yenebilecek durumda. Bunu her geçen haftada daha iyi görüyoruz. Hedefimiz  play-off'u yakalamak ama bir an önce alt sıralardan kurtulup üst sıralara  tırmanmak istiyoruz. Şu an ligde bulunduğumuz konumdan pek mutlu değiliz, daha  iyi yerde olmamız gerekiyor. İnşallah ligi de en iyi yerde tamamlayacağız."
 
Öte yandan, sarı-siyahlı ekip, sahasında Adanaspor'la oynayacağı maçın  hazırlıklarını sürdürdü.