Okan Buruk yönetime rapor verdi

Okan Buruk yönetime rapor verdi

Göztepe, Altınordu'dan ayrılan iki isimle temasa geçti.

PTT 1. Lig'de yeni teknik direktörü Okan Buruk yönetiminde zirveye oynayacak kadroyu oluşturmak için çalışmalarını hızlandıran Göztepe, Altınordu'nun yollarını ayırdığı 2 futbolcuyla daha temasa geçti.

Daha önce santrfor Murat Yılmaz ile bir görüşme yapan Göztepe’de Okan Buruk’un orta saha oyuncusu Yener Arıca’nın ardından Timur Temaltaş’la da ilgilenildiği ortaya çıktı. Okan Buruk’un, “Göztepe’de oynamak istiyoruz” diyen Timur ve Yener’in takıma dahil edilmesi için yönetime rapor verdiği belirtildi.

Göztepe’nin transfer listesine giren diğer bir isim de yine Altınordu’nun yollarını ayırdığı kaleci Tolgahan Acar oldu. 30 yaşındaki file bekçisi 2013-14 sezonunda Göztepe’de oynayıp Altınordu’ya transfer oldu. Altınordu, daha önce Tolgahan, Yener ve Murat’la yollarını resmen ayırmıştı. Altınordu’nun Timur’u ise makul bir fiyata elden çıkaracağı belirtildi.

Transfer listesi bir hayli kabarık olan Okan Buruk’un en az 10 takviye ile yeni sezonda yola çıkacağı dile getirildi. Sarı kırmızılıların ilk imzaları ise Kardemir Karabüksporlu Murat ve Samsunsporlu Kone’ye attırabileceği bildririldi.