Samsun hedefe kiltlendi

Samsun hedefe kiltlendi

Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, "Pazartesi günü oynayacağımız Giresunspor'u muhakkak yenmek zorundayız" dedi.

PTT 1’inci Ligi takımı Samsunspor, pazartesi günü saat 18.00’de deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına bugün Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Korukır, antrenmandan önce açıklamalarda bulundu. Giresunspor maçından muhakkak galip gelen taraf olmak zorunda olduklarını vurgulayan Engin Korukır, şunları söyledi:

“Son 5 maç ve ortada 15 puan var. 15 puanı alabilirsek her şey çok farklı olur. Daha 5 maç varken ve arada 6-7 puan fark bulunurken play off’dan neden uzaklaşsın. Senin bir kazanıp, bir beraber kaldığını, rakibinde bir kaybedip, bir beraberlik aldığını düşündüğün zaman yukarı sıraları yakalıyorsun. Biz bu manada sonuna kadar yolumuza devam edeceğiz. Giresunspor, ilk yarı bizi burada 2-0 yenmiş. Bizim Giresunspor’u muhakkak yenmemiz lazım. Biz 10 maçtır berabere kalmıyoruz. Çünkü beraberlik üzerine bir kurgumuz yok. Ben kendimizi zaten şuan 6’ncı sırada sayıyorum. Çünkü silinen 3 puanımız var. O puan silinmeseydi şu anki puanımızın üstüne 3 puan ekleyin ve sonuca bakın kaçıncı sıradayız. Biz, (3 puanımız silindi ama biz o 3 puanın acısını çıkartırız) diyoruz. İnşallah da öyle olur. Çünkü oyuncularımızın neşesi yerinde ve moralleri çok yüksek.”