Samsunspor'un hedef maçı

Samsunspor'un hedef maçı

Erkut Tutu, Vartaş Elazığspor maçında en iyi sonucu almak için çalıştıklarını ifade etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkut Tutu, Vartaş Elazığspor maçında en iyi sonucu almak için çalıştıklarını ifade etti.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Erkut Tutu, oyuncularının yarınki Vartaş Elazığspor maçından en iyi sonucu almak için çalıştıklarını belirterek, "Çocuklarımız bunu başaracak güçte, onlara güveniyoruz" dedi.

Tutu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta Kardemir Karabükspor karşısında takımın galibiyet almak adına iyi mücadele ettiğini ancak bir türlü gol bulamadıklarını anlattı. "Bazen olmayınca olmuyor" diyen Tutu, şöyle devam etti: "Çocuklarımız iyi mücadele etti ama bazen olmayınca olmuyor. Önümüzde yine ligin güçlü takımlarından biri olan Vartaş Elazığspor maçı var. Tam anlamıyla üç sonuçlu bir maç. Önümüzde daha 25 hafta var. Bunlara fazla takılmadan hedefimize doğru ilerleyeceğiz. Oyuncularımız Vartaş Elazığspor maçından en iyi sonucu almak için çalışıyor. Çocuklarımız bunu başaracak güçte, onlara güveniyoruz." Başkan Tutu, takımını mücadeleci futbolundan dolayı kutlayarak, "Samsunspor 200 günde 2 mağlubiyet aldı. Böyle bir takımı tebrik etmek lazım. Bence bu büyük bir başarıdır. Onu bu çocuklar başardı. Bundan sonra da aynı başarıyı elde edeceklerdir" diye konuştu.

Oyunculara ve teknik ekibe güvendiklerini dile getiren Tutu, şehrin, taraftarın desteği artarak devam ederse başarıyı yakalayacaklarına inandığını sözlerine ekledi.