Süper Lig'de 50 liraya kombine

Süper Lig'de 50 liraya kombine

Hilmi Derinel, kombine biletleri 50 TL'den satışa çıkardıklarını söyledi.

Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel, yeni sezon kombine biletleri 50 TL'den satışa çıkardıklarını, böylece en az 20 bin taraftarı stada çekmeyi planladıklarını söyledi.

Kayserispor Başkanı Hilmi Derinel, bir grup yönetim kurulu üyesiyle birlikte Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret ederek destek istedi.
 
Derinel, yönetim olarak yapacak çok işleri olduğunu, işlerinde başarılı olmuş kişilerden oluşan yönetim kurulunun gayretle, gece yaralarına kadar süren toplantılarla Kayserisor'u layık olduğu yere getireceklerini belirterek şöyle dedi: " Yönetim kurulumuzun gayretine taraftarımızın da katılması için bu sezon kombine bilet fiyatını 17 maç için 50 TL'den başlattık. Taraftarımız stadı doldursun diye böyle bir fedakarlıkta bulunduk. Yani maç başı 3 TL gibi bir ücretle taraftarımız yanımızda olsun istedik. Passolig uygulamasına karşın, taraftarımız internet dışında da rahatlıkla bilet alabilsin diye kent merkezinde bir çok yerde satış noktaları oluşturduk. Localarımızın da 17'si satıldı. Hedefimiz en az 20 bin kombine bilet satışıdır. Kentimizin büyüğü olarak sizden de destek bekliyoruz"
 
KAYSERİ VALİSİ ORHAN DÜZGÜN: "KAYSERİSPOR İNŞALLAH YENİ SEZONDA KÜME DÜŞME SIKINTISI YAŞAMADAN DAHA YÜKSEKLERDE YER ALIR"
Vali Orhan Düzgün ise,  sarı-kırmızılı külübün PTT 1'inci Lig'den kadrosunu bozmadan yeniden Süper Lig'e dönüşünü haftalar önce gerçekleştirdiğine dikkati çekti. Vali Düzgün, "Kayseri gibi ticaret ve sanayide marka olmuş bir kentin elbette ki Süper Lig'de takımı olmalıdır. Erciyesspor'un küme düşmesine üzüldük ama Kayserispor'un yeniden Süper Lig'e dönüşüne çok sevindik. Kayseri gibi marka olmuş kentte elbette süper lig takımı yakışır. Trabzon biliyorsunuz spor sayesinde adını duyurmuş kentlerimizden birisidir. Kayserispor İnşallah yeni sezonda küme düşme sıkıntısı yaşamadan daha yükseklerde yer alır" diye konuştu.