Yeni hocadan Denizlispor'a uyarı

Yeni hocadan Denizlispor'a uyarı

Denizlispor'un yeni teknik direktörü Koray Palaz açıklamalarda bulundu.

PTT 1'inci Lig'deki Ege derbisinde Göztepe'yi deplasmanda yenerek kümede kalma şansını yükselten Denizlispor'a yeni teknik patronu Koray Palaz'dan uyarı geldi.
 
"Sadece bir maç kazandık. Kimse havaya girmesin" diyen genç teknik adam, Giresunspor ve Şanlıurfaspor ile üst üste sahalarında oynayacakları iki maçın ligdeki konumları açısından büyük önem taşıdığını söyledi.
 
Pazar günü Giresun'a giderek iki takım arasındaki maçı izlediğini dile getiren Palaz, "Cumartesi günkü rakibimiz Giresunspor kontratak futbolunu iyi uygulayan etkili bir takım. Dikkatli olmak zorundayız" diye konuştu.
 
Futbolcusundan teknik adamına kadar herkesin ayağını yere sağlam basması gerektiğini vurgulayan Koray Palaz, "Bizim için ligde kalma mücadelesi yeni başladı. Göztepe galibiyeti moral açıdan elbette çok önemli ama bu maçı kazandık diye ligde kalmadık. Giresun ve Şanlıurfa'yı yenmek şansımızı önemli ölçüde artırır. Ama bu mücadele son maçınr son düdüğüne kadar devam eder" dedi.
 
Diğer taraftan profesyonel futbol şube sorumluluğu, İskendar Damgacı'dan alınarak, Basın Sözcüsü Yasin Özpek'e verildi. Özpek'in her iki görevi birlikte sürdüreceği açıklandı.