Yeni Malatyaspor'a para dopingi

Yeni Malatyaspor'a para dopingi

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Çelikel, "Dün futbolcularımızın vadesi gelen tüm ödemeleri yapıldı. Verdiğimiz sözler eksiksiz yerine getirilmiştir" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel,  futbolcuların parasını alamadığı ve bu nedenle antrenmana çıkmadığı yönündeki  haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
 
PTT 1. Lig ekibinin yöneticisi Çelikel, yaptığı yazılı açıklamada,  medyada bu yönde yer alan haberler için şu ifadeleri kullandı: "Dün futbolcularımızın vadesi gelen tüm ödemeleri yapıldı. Verdiğimiz  sözler eksiksiz yerine getirilmiştir. Akşam saatlerinde planlanan idman, kar  yağışı nedeniyle fitness salonumuzda yapılmıştır. Dün itibariyle bu haberleri art  niyetli bir şekilde yapan, hatta bununla da yetinmeyerek ulusal basına da servis  eden basın mensuplarıyla hukuki yollardan da mücadele edeceğimizi bildirerek,  sözde habercilik yaptığını düşünen bu şahıslar ve kurumları, Yeni Malatyaspor  camiasının, cefakar Yeni Malatyaspor taraftarının ve kulübümüzün unutmayacağını  belirtmek isteriz."