Koltuk değneğiyle idmana çıktı!

Koltuk değneğiyle idmana çıktı!

Fabricio, koltuk değneğiyle katıldığı idmanlarda takım arkadaşlarına eşlik ediyor..

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda mücadele edecek takımlardan Uruguay'ın defans oyuncusu Fabricio Formiliano, ayağı kırık olmasına rağmen takım arkadaşlarını yalnız bırakmayarak kafileyle Bursa'ya geldi. Fabricio, koltuk değneğiyle katıldığı idmanlarda takım arkadaşlarına eşlik ediyor.

Uruguay'ın Irak Milli Takımı ile oynadığı hazırlık maçında ayağı kırılan ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Fabricio, tedavisini evinde sürdürüp dinlenmek yerine takım arkadaşlarını FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda yalnız bırakmamayı tercih etti.

Kafileyle, organizasyona ev sahipliği yapacak 7 kentten birisi olan Bursa'ya gelen Fabricio, takımının idmanlarına da katılıyor. Sahaya koltuk değnekleriyle giden Fabricio, bazı antrenmanlarda takım arkadaşlarıyla çalışma da yapıyor. Yardımcı antrenör eşliğinde çalışan Fabricio, saha kenarından arkadaşlarına destek olmayı da ihmal etmiyor.

Fabricio, AA muhabirine yaptığı açıklamada, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda oynamak istediğini ancak sakatlığı nedeniyle turnuvayı saha kenarından izleyeceğini söyledi.

Irak ile oynadıkları hazırlık maçında sakatlandığını ve 40 gün içinde sahalara dönmeyi hedeflediğini dile getiren Fabricio, "Sakatlık sonrası ayağım alçıya alındı. Ülkeme gidip tedavimi orada sürdürebilirdim ama takım arkadaşlarımı yalnız bırakmak içimden gelmedi. Takımla birlikte kalmayı ben istedim" dedi.

Fabricio, Bursa'da hem tedavisine devam ettiğini hem de takımla antrenman yaptığını vurgulayarak, bu sayede formunu da korumayı başardığını belirtti. "Uruguay'ın turnuvadaki şansını nasıl görüyorsun?" sorusunu Fabricio, "Elbette çok iyi görüyorum. Kupayı kazanmak istiyoruz" diye yanıtlarken, Almanya, İspanya ve İngiltere gibi takımların da turnuvanın iddialı takımlarından olduğunu bildirdi.

-"Onları saha kenarından destekleyeceğim"-

"Bir futbolcu için saha kenarında olmak üzücüdür. Turnuvayı tribünden izlemek sende nasıl bir duygu oluşturacak?" sorusunu ise Fabricio, "Elbette bu turnuvada sahada oynamak isterdim ama ne yazık ki ayağım kırık. Takım arkadaşlarımın başarılı olacağına inanıyorum. Onları saha kenarından destekleyeceğim" diye yanıtladı.

Fabricio, Türk Milli Takımı'nın da turnuvada şansının yüksek olduğunu anlatarak, "Güzel bir şampiyona olacak. Uruguay olarak biz kupayı almak istiyoruz. Kupayı kazanacak gücümüz var" değerlendirmesinde bulundu.