Uçar'a göre grubun favorisi..

Uçar'a göre grubun favorisi..

U20 Milli Futbol Takımı Antrenörü Feyyaz Uçar, gruptaki favori takımı açıkladı.

U20 Milli Futbol Takımı Antrenörü Feyyaz Uçar, turnuvada oynamayı hak ettiklerini herkese göstermek istediklerini belirterek, "Grubun favorisi Kolombiya. Kendilerini iki kez seyrettim ve çok iyi oyuncuları var" dedi.

FIFA U20 Dünya Şampiyonası C Grubu ilk maçında yarın akşam saat 21.00'da Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda El Salvador ile karşılaşacak olan Milliler, son antrenmanına maçın oynanacağı statta yaptı. 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen antrenmanda bordo - mavililer hafif tempolu bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenmanı çok sayıda basın mensubu da takip etti.

UÇAR: "ÇOK ÖNEMLİ TAKIMLAR MÜCADELE EDECEK"

U20 Milli Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ve futbolculardan Hakan Çalhanoğlu antrenman sonrasında bir basın toplantısı düzenledi. Uçar, U20 Dünya Kupası'nda çok önemli takımların mücadele edeceğini belirterek, şöyle konuştu: "FIFA'nın önemsediği ikinci büyük turnuva. Çok mutluyuz ve gururluyuz. Biz ev sahibi olmamız dolayısıyla turnuvada mücadele edeceğiz. Öncelikle bu turnuvada oynamayı hak ettiğimizi tüm dünyaya göstermek istiyoruz. Bu turnuvadan sonra inanıyoruz ki bir çok önemli turnuvada Türkiye"de yapılacaktır."

"KOLOMBİYA ÇOK İYİ PAS YAPIYOR"

Uçar, turnuvanın favorisinin Kolombiya Milli Takımı olduğunu da vurgulayarak, "Kolombiya burada Güney Amerika'nın son şampiyon olarak bulunuyor. Arjantin ve Brezilya'nın gelemediği bir turnuvaya, şampiyon olarak geliyorlar. Grubun favorisi Kolombiya ve oldukça etkili oyuncuları var. Kolombiya'yı iki kez seyretme fırsatı buldum ve gerçekten pas yapmayı bilen çok iyi oyunculara sahipler. Bu turnuvaya büyük renk katacaklardır" dedi.

"HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN SAKATLIĞI BÜYÜK ORANDA GEÇTİ"

Uçar, futbolcularından Hakan Çalhanoğlu'nun sakatlığının ise geçtiğini ve son durumunu doktorla değerlendirdikten sonra forma yarınki maçta oynatabileceğini söyledi.

ÇALHANOĞLU: "TURNUVAYA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK"

Hakan Çalhanoğlu ise turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını vurgulayarak, "Birbirimize alıştık. Gerekli taktik varyasyonları hocamız bize gösterdi. Bizde bunu sahaya yansıtıp başarılı olmak istiyoruz" dedi.