Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi sakatlık şoku! Yıldız isim sakatlandı

Beşiktaş'ta Lugano maçı öncesi sakatlık şoku! Yıldız isim sakatlandı
Güncelleme:

Bugün UEFA Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında İsviçre ekibi Lugano'yu Tüpraş Stadyumu'nda ağırlayacak olan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes depremi yaşanıyor. Yıldız oyuncu sakatlandı ve 2 maç kaçıracak...

Beşiktaş bugün UEFA Konferans Ligi D Grubu ikinci maçında İsviçre ekibi Lugano’yu Tüpraş Stadyumu’nda ağırlayacak. Saat 19.45’de başlayan mücadelede İsrailli hakem David Fuxman düdük çalacak. Fuxman'ın yardımcılıklarını Omer Barbiro ve Rostislav Talis yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erez Papir olacak. Maçta VAR koltuğunda Ziv Adler, AVAR'da Nati Dotan oturacak.

FERNANDES'İN DURUMU BELLİ OLDU

Bu maç öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Şenol Güneş, sakatlığı bulunan Portekizli futbolcunun son durumu hakkında bilgi verdi.

Güneş, Portekizli futbolcunun yapılan son antrenmanda bileğinin döndüğünü açıkladı. Güneş, “Gedson'un son antrenmanda bileği döndü. Yarın ve pazar günü aramızda olmayacak” dedi.

Transfermarkt’a göre değeri 17 milyon euro olarak gösterilen Gedson Fernandes, bu sezon çıktığı 11 maçta 1 gol attı, 2 asist yaptı.