'Zor olan işler keyifli oluyor'

'Zor olan işler keyifli oluyor'

UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda mücadele edecek olan Başakşehir, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla eşleşti.

Eşleşmeyi değerlendiren Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı Shakhtar, Donetsk'in Avrupa tecrübesi üst düzey bir ekip olduğunu belirterek, "Biz de iki senedir Avrupa kupalarına adım attık. Tecrübe kazanıyoruz. Zor olan işler keyifli oluyor. Umarım en iyi şekilde hem ülkemizi hem de kulübümüzü temsil ederiz. Her maç 0-0 başlıyor. takım olarak iki senedir Avrupa'da mücadele ediyoruz ama Türkiye Ligi'nin Avrupa'da en fazla maç tecrübesi yaşamış oyuncusu Emre Belözoğlu bizim oyuncumuz. Biz hiç bir zaman teslim olan bir ekip olmadık. Futbol zaten böyle bir oyun değil. Sonuna kadar mücadele edeceğiz" dedi.

 Abdullah Avcı transfer hakkında ise 'Transferi biz erken bitirdik ama transferde her an herşey elbette olabilir ama bizim niyetimiz bu ekiple devam etmek' şeklinde konuştu.
 
 "En zor rakibi çektik"   - İstanbul Başakşehir Yönetim Kurulu  Üyesi Ayvacı: "Çekebileceğimiz en zor rakibi çektik. Shakhtar Donetsk geçen sene  Fenerbahçe'yi elemişti. Ama yine de biz takımımıza güveniyoruz"
 
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi  Ömer Faruk Ayvacı ise kura çekimine katıldıktan sonra AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Çekebileceğimiz en zor rakibi çektik. Biliyorsunuz Shakhtar Donetsk  geçen sene Fenerbahçe'yi elemişti. Ama yine de biz takımıza güveniyoruz." dedi.
 
Ayvacı, "Boynumuzu eğmeden, kimseyi de mahcup etmeden mücadelemizi  sürdüreceğiz. Takımımıza çok güveniyoruz." şeklinde konuştu.
 
Transfer çalışmaları hakkında da değerlendirmede bulunan Ayvacı,  "Takımın oturduğunu düşünüyoruz. Şu an için takıma takviye yapmak gibi bir  çalışmamız yok." ifadelerini kullandı.
 
Bu turda ilk karşılaşmalar 18 Ağustos, rövanşları ise 25 Ağustos'ta  yapılacak. Medipol Başakşehir ilk maçını taraftarı önünde oynayacak.