Atromitos’tan Pereira’ya tuzak !

Atromitos’tan Pereira’ya tuzak !

Yunan rakibin hocası Grigoriu, Sarı-Lacivertliler’in Portekizli hocasını Shakhtar maçındaki gibi sinirlendirip tribüne çıkarmanın planlarını yapıyor.

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi Play-off turunda eşleştiği Yunan temsilcisi Atromitos’un teknik direktörü Michalis Grigoriu’nun oyuncularına Fenerbahçeli futbolcular ve özellikle de teknik direktör Vitor Pereira’yı sinirlendirme üzerine plan yaptığı öğrenildi.
 
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar ile yapılan rövanş maçında Portekizli teknik adam atıldıktan sonraki 6-7 dakika içinde 2 gol birden yenilmesinin Yunan teknik adamı bu yönde strateji belirlemeye sevk ettiği kaydedildi.
 
Agresif oyuncuları tespit ediyor

 
Grigoriu’nun kalite farkını bu şekilde ortadan kaldırmayı hedeflediği belirtildi. Pereira’nın Yunanistan’da da sabıkalarını bilen Grigoriu’nun Portekizli teknik adam üzerine oynanmasını istediği ifade edildi. Sarı-Lacivertli takımın agresif oyuncularını da tespit ettiği öğrenildi. İlk maç 20 Ağustos’ta Yunanistan’da, rövanş ise 27 Ağustos’ta Kadıköy’de oynanacak.

Bugün