Fenerbahçe maçına canlı balık soktu

Fenerbahçe maçına canlı balık soktu

Celticli bir taraftarın Fenerbahçe maçında Saracoğlu Stadı'na canlı balıkla girdiği ortaya çıktı. Görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Celticli bir taraftarın Fenerbahçe maçında Saracoğlu Stadı'na canlı balıkla girdiği ortaya çıktı. Görüntüler büyük yankı uyandırdı.  Fenerbahçe-Celtic maçından enteresan görüntüler ortaya çıktı. Yaklaşık 300 kişilik bir İskoç taraftar topluluğunun da Kadıköy tribünlerinde takımlarını desteklediği maçta, Celticlilerin Şükrü Saracoğlu Stadı'na beraberlerinde soktukları şey hayret uyandırdı.
 
Konuk ekip taraftarlarından bir tanesinin maça balık getirdiği ortaya çıktı. İçi su dolu bir poşetin içinde akvaryum balığını stada sokmayı başaran çılgın taraftar, Ada'da sosyal medya ve internet sitelerinde kendisine yer buldu.
 
'Neden balıkla stada girer ki?'
Haberi 'Bir Celtic taraftarı Fenerbahçe maçına neden balıkla gider anlayamadık' şeklinde şaşkınlığını gizleyemeden veren siteler, taraftarın elinde balığıyla poz verirken çektikleri görüntülere de yer verdiler. Balığın Celticli futbolcu Efe Ambrose'den daha iyi topçu olduğu yönünde espriler de yapıldı. 
 
'Gerçeküstü bir görüntü'
İspanyollar da bu ilginç gelişmeye ilgi gösterdi. ABC haber sitesi, "Fenerbahçe-Celtic maçında gerçek üstü görüntü" başlığıyla verdiği haberde, Avrupa'daki stat güvenliğinin konuşulduğu günlerde bir taraftarın canlı bir balıkla içeri girmesinin dikkat çekici olduğunu vurguladı.
 
Pek çok Celtic taraftarının bu anı ölümsüzleştirmek istediği, bu yüzden balık sahibiyle birlikte fotoğraf çekildikleri ve bu görüntülerin sosyal medyada tartışma konusu olduğu belirtildi.