Galatasaray'ın rakibi şokta ! 7 oldu...

Galatasaray'ın rakibi şokta ! 7 oldu...

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio sakatlıklardan başını alamıyor.

Lazio kaptanı Lucas Biglia'nın bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Arjantinli futbolcu Galatasaray ile yapılacak ilk maçta oynayamayacak, İtalyan ekibinde şimdiden üç ismin Avrupa karşılaşmasında olmayacağı garanti.
 
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio sakatlıklardan başını alamıyor. Birçok oyuncusundan sakatlığı nedeniyle faydalanamayan İtalyan ekibi, kupa çeyrek finalinde Juventus'a elendiği maçta da çok önemli bir fire verdi.
 
Kaptan dümeni terk etti!
Takımın beyni olarak nitelendirilen, orta sahanın ortasında görev alan Lucas Biglia, geçen hafta Torino ekibiyle yapılan maçta sakatlandı. Tetkikleri yapılan 29 yaşındaki Arjantinli futbolcunun en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Deneyimli orta saha oyuncusunun sarı-kırmızılılar ile 18 Şubat'ta oynanacak olan Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında büyük ihtimalle forma giyemeyeceği bildirildi.
 
Toplam yedi oyuncu sakat
Başkent ekibinde halihazırda yedi futbolcunun sakatlığı bulunuyor. Takımın birinci kalecisi olan Federico Marchetti, stoperlerden Stefan de Vrij, Gentiletti ile Mauricio, sağ bek Basta, sol kanat Kishna sağlık durumlarının elverişsizliği nedeniyle forma giyemiyorlar. Bu oyunculardan bir kısmının Avrupa Ligi maçına kadar iyileşmeleri beklenirken bazılarının ise o maçlarda forma giyemeyecekleri kesin.
 
Vrij yetişmeyecek

Lucas Biglia'nın dışında takımın savunmasının sigortası olan Stefan de Vrij'den de takımı yararlanamayacak. Dizinden ameliyat olan Hollandalı milli futbolcu Galatasaray ile oynanacak her iki maçta da görev yapamayacak. Deneyimli futbolcunun sezonu kapadığı bildiriliyor. 
 
Keita iki maçta da yok
Lazio'nun derdi sadece sakat oyuncularla bitmiyor. Takımın en etkili isimlerinden bir tanesi olan ve son lig maçında da fileleri havalandıran Senegalli futbolcu Keita Balde'nin de cezası bulunuyor. Leverkusen maçında rakibine yumruk attığı için UEFA tarafından 4 maç men verilen 20 yaşındaki oyuncu, bunun iki maçını çekti. Galatasaray ile yapılacak iki maçta da forma giyemeyecek oyuncu böylece dört maçı tamamlayacak. 
 
Hürriyet