Karembeu'den Beşiktaş itirafı!

Karembeu'den Beşiktaş itirafı!

Olympiakos’un Sportif Direktörü Christian Karembeu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Tur şansını zora soktuklarını belirten Fransız futbol adamı, “Tur için maçtan önce şansımız yüzde 50’ydi. İtiraf etmek gerekir ki şu an tur zora girdi. Beşiktaş çok iyi takım. Atiba, Oğuzhan gibi çok önemli orta saha oyuncuları var. Ayrıca Aboubakar ve Quaresma gibi oyunu çevirecek isimler de mevcut. Olympiakos olarak İstanbul’da turu geçmek için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız. Kimbilir belki Beşiktaş’a kötü bir sürpriz yapabiliriz” dedi.  

 Fatura Leali’ye çıktı

Yunan basını karşılaşmaya geniş yer verdi. Gazete ve internet siteleri Beşiktaş’ın performansını överken, siyah-beyazlı takımın attığı golde büyük hata yapan Olympiakos kalecisi Nicola Leali ön plana çıkarıldı.

Yunanistan’ın önde gelen internet sitesi “Contra”da, “Beşiktaş’ın gücü karşısında şaşkınlığa uğrayan Olympiakos kendini göstermeye fırsat bulamadı” yorumunda bulunuldu. 
 
“Olympiakos zor işler için var” başlığı altında haberi yayınlayan “GOAL” gazetesinde, Olympiakos’un umudunu kaybetmemesi gerektiği ifade edildi. Gazetede, Olympiakos’un Esteban Cambiasso’nun golüyle galibiyete bir adım yaklaştığı ancak kaleci Leali’nin, hatasıyla adeta zamanın durduğu ve beraberliği Beşiktaş’a hediye ettiği kaydedildi. Livesport Gazetesi ise “Leali, takımın ayaklarını kesti” başlığını attı.

Fanatik