Lokomotiv Moskovalı oyuncular ümitli !

Lokomotiv Moskovalı oyuncular ümitli !

Lokomotiv Moskovalı futbolcular Kadıköy'deki 2-0'lık maplubiyete rağmen ümitlerini koruyorlar.

Lokomotiv Moskova’nın kaleci Guilherme, Moskova’da turu geçme ihtimallerinin olduğunu belirtti. Stada gelirken birkaç taraftarın Lokomotiv Moskova otobüsüne saldırısıyla ilgili de Guilherme, “Umarım Moskova’da bizim taraftarlar böyle şeyler yapmaz ve nasıl davranılması gerektiğini gösterir.” dedi.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Fenerbahçe’ye 2 – 0 yenilen Lokomotiv Moskova’da kaleci Guilherme, maçın ardından yaptığı açıklamada, “Kontra atakta biraz zayıf kaldık. Çünkü bizim en iyi yaptığımız kontra atak.

Fenerbahçe çok pas yaparak oynadılar. Bence defansımız da biraz zayıf kaldık ve iki gol yedik. Bizim turu geçme ihtimalimiz var. Burada onlar yendiyse biz de orada yenebiliriz.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe karşısında farkı önlediği yönündeki bir soru üzerine de Guilherme, “Çünkü ben takıma az gol yemesi için yardım ediyorum. Çok defansif oynadık. Söylediğim gibi bizim en iyi yaptığımız şey kontra atak ve hızlı oynamak. Şimdi takımı toparlayıp Moskova’da kazanarak devam etmek istiyoruz.” cevabını verdi.

Takım otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili de “Maalesef bazen böyle şeyler oluyor taraftarlar arasında. Elbette bu çok korkunç bir şey. Umarım Moskova’da bizim taraftarlar böyle şeyler yapmaz ve nasıl davranılması gerektiğini gösterir.” ifadelerini kullandı.

Diğer futbolcu Jan Durica ise “Hazırlanmak için vaktimiz vardı ve hazırlandık. Bu yüzden her şey yeterliydi fakat kaybettik. Önümüzde bir maç daha var tekrar hazırlanacağız. Kazanma şanslarıyla ilgili de elbette kazanabiliriz.” diye konuştu.

Durica, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizim kendimize güvenerek oynamamız gerekiyordu bugünkü oynumuz yeterli olmadı. İkinci maçta daha farklı olacak. Hatalarımızı gözden geçireceğiz ve Fenerbahçe için bir şeyler düşüneceğiz.”