Östersund maça tek kaleciyle çıkabilir

Östersund maça tek kaleciyle çıkabilir
Güncelleme:

Galatasaray'ın Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Östersunds, rövanş maçı öncesi İstanbul'a getirecek yedek kaleci bulamazken, sarı kırmızılı ekip ilk maçta 2-0 yenildiği zayıf rakibi karşısında tur biletini kapmaya çalışacak.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme turunda mücadele eden ekibimiz Galatasaray’ın rakibi Östersunds’da yedek kaleci krizi yaşanıyor.

İsveç’te oynanan ilk maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, rövanş maçında zayıf rakibi karşısında tur biletini kazanmak için çaba gösterecek. Ancak konuk ekip Östersunds İstanbul’a getirecek yedek kaleci bulmakta zorlanıyor.

Perşembe günü oynanacak mücadele öncesinde İsveç ekibinde kaleci sorunu patlak verdi. Östersunds’un ligde oynadığı ve 2-1 kazandığı Djugarden karşılaşmasında kaleci Andreas Andersson sakatlık geçirdi ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Galatasaray ile oynanacak rövanş maçı öncesi as kalecisi Aly Keita’yı dinlendiren ve Djugarden maçına yedek kaleci Andersson ile başlayan İsveç ekibi, Andersson’un sakatlanması nedeniyle üçüncü kalecisi olmadığı için İstanbul’a tek kaleciyle gelme tehlikesiyle karşı karşıya.

Konu hakkında açıklamada bulunan Östersunds teknik direktörü Graham Potter, “Şu anda birkaç haftalık bir sakatlık olarak görülüyor ama her şey değişebilir. Kısa sürede acil bir çözüm bulmalıyız” ifadelerini kullandı.

Perşembe günü oynanacak rövanş mücadelesi hakkında konuşan Potter, “Futbolda her şey mümkün. Doğru oyuncuyu bulmak zorundayız. Galatasaray’la iyi bir maça çıkacağız ve bize yardımcı olmalı” dedi.

Skor