Valbuena: Gerçekten şaşırıyorum...

Valbuena: Gerçekten şaşırıyorum...
Güncelleme:

Fenerbahçe'de ilk 11'de forma şansı bulamayan Valbuena, "Performansım iyi giderken bana güvenilmemesine gerçekten şaşırıyorum" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'de sezonun ikinci yarısından itibaren ilk 11 yüzü göremeyen Valbuena, Teknik Direktör Aykut Kocaman’a sitem etti. Ülkesinin basınına içini döken Fransız yıldız, Kocaman’ın kendisine olan güveninin bir anda yerle bir olduğunu söyledi. Osmanlıspor maçında oyunun gidişatını değiştiren Valbuena şu ifadeleri kullandı:

HER ŞEY BİR ANDA TERSİNE DÖNDÜ

“F.Bahçe iyi hissetmemi sağladı, bana heyecanı yüksek bir şampiyonada yer alma şansı verdi. İlk başlarda her şey yolundaydı. Goller atıp asistler yapıyordum. İstatistik olarak en iyilerdendim. Ancak sonra bir anda yedek kalmaya başladım. Buna hiçbir anlam veremedim. Kötü oynadığınız zaman yedek kalabilirsiniz ama performansım iyi giderken bana güvenilmemesine gerçekten şaşırıyorum.”

AĞLADIĞIM ZAMANLAR OLDU

Kariyerinde birçok zorluk yaşadığını da belirten 33 yaşındaki oyuncu, zaman zaman gözyaşı döktüğünü itiraf etti. Ailesinin desteğiyle bugünlere geldiğini vurgulayan Valbuena, “Kariyerimde yalnız kaldığım zor anlarım oldu. Birçok kez ağladım. Böyle anlarda ailem hep yanımdaydı. Zor zamanlardan kurtulmak için ailenizin yanında olması çok önemli ama ben de güçlü bir insanım” diye konuştu.Valbuena: Gerçekten şaşırıyorum... - Resim : 1

Seçiniz...