Donk ilk maçında göz doldurdu !

Donk ilk maçında göz doldurdu !

Galatasaray, kupadaki 3. maçını da kazanarak, 9 puana ulaştı. Tüm gözlerin üzerinde olduğu yeni transfer Ryan Donk ise iyi futbolu ve şık golüyle, büyük övgü topladı.

Ligin ilk yarısını lider Beşiktaş’ın 11 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, kupada yoluna emin adımlarla devam ediyor. E Grubu’nda mücadele eden sarı-kırmızılılar, önce Akhisar’ı sonra da Kastamonu’yu mağlup edip 6 puan almıştı. Dün TT Arena’da konuk, Galatasaray gibi 6 puanı bulunan Karşıyaka’ydı. Aslan, İzmir temsilcisine de acımadı. İyi bir futbol sergileyen Galatasaray, birbirinden şık gollerle sonuca gitti ve 3 maç sonunda 9 puana ulaştı. Ancak tüm gözler, tek bir oyuncunun üzerindeydi.

ÖN LİBERODA OYNADI

Kasımpaşa’dan transfer edilen Ryan Donk, sahaya ilk 11’de çıktı. Teknik patron Mustafa Denizli, beklendiği üzere Donk’a orta sahada forma verdi. Ön libero oynayan Hollandalı’nın partnerleri Selçuk ve Bilal’di. Donk, ilk maçında tam puan aldı. Defansif anlamda birçok müdahale yapan ve bol bol top kazanan Donk, golünü atmayı da başardı. Donk’un Sinan’la verkaçı ve şık vuruşu, teknik kapasitesinin yüksekliğini ispatladı. Sarı-kırmızılılar, Melo’dan sonra orta sahaya aradığı oyuncuyu bulmuş gibi göründü.

AMK Gazetesi