Cumhurbaşkanlığı uçağı pozuna tepki gelen Emin Pazarcı'dan ''höst''lü yanıt

Cumhurbaşkanlığı uçağı pozuna tepki gelen Emin Pazarcı'dan ''höst''lü yanıt
Güncelleme:

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerini TBMM heyetiyle birlikte takip eden gazeteci Emin Pazarcı'nın Cumhurbaşkanlığı uçağında verdiği poza gelen tepkilere "höst helaldir" diyerek yanıt verdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un Meksika ve Küba'ya yönelik resmi ziyaretlerinde Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı da yer almıştı.

Cumhurbaşkanlığı'na ait uçakla gerçekleştirilen ziyaret sırasında Pazarcı'nın uçağın yanında verdiği poza yapılan eleştirilere verdiği yanıt ise olay oldu.

Cumhurbaşkanlığı'na ait uçak ABD'de yakıt ikmali yaparken, uçağın yanında çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan Emin Pazarcı'ya sosyal medyada "AK Parti ders almamış anlaşılan", "Haram olsun" gibi tepkiler geldi.

Pazarcı fotoğrafının altına gelen bu tepkilere verdiği yanıtsa gündem oldu.

Emin Pazarcı önce "Devlet işidir bu. Helaldir helal" dedi, ardından da "Dolmuş buraya müsilajlar yine... Ülke ve millet yararına ne varsa kirletmek işleri! 'Gezin efendiler' diyorlar... :)) Gezecek olsak burada ne işimiz var? Parlamento heyeti bu. Aramızda CHP'li vekil de bulunuyor. Uluslararası bir toplantıda Türkiye'nin de söyleyecek sözü var" paylaşımını yaptı.