Hamburg - Dortmund maçı iptal olacak mı ?

Hamburg - Dortmund maçı iptal olacak mı ?
Güncelleme:

Hamburg ile Borussia Dortmund arasındaki karşılaşmanın, planlandığı gibi oynanacağı açıklandı.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 13. haftasında, 20 Kasım Cuma günü Hamburg ile Borussia Dortmund arasındaki karşılaşmanın, Paris'teki terör saldırıları sonrası gelişen olaylara rağmen planlandığı gibi oynanacağı açıklandı.

Hamburg Kulübü'nden yapılan açıklamada, statta taraftarın güvenliğini  sağlamak için her şeyin yapıldığı, bu konuda  güvenlik birimleriyle  ve cuma günü  karşılaşacakları rakipleri Borussia Dortmund'un yetkilileriyle sürekli temasta  olunduğu belirtildi.
 
"Hamburg ile Borussia Dortmund arasındaki karşılaşma son olaylara  rağmen planlandığı gibi oynanacak" ifadesi kullanılan açıklamada, Hamburg  Kulübü'nün Paris'teki terör saldırılarından dolayı şok olduğu kaydedildi.
 
Açıklamada, Paris'teki saldırıların ve Hannover'de iptal edilen milli  maçın, bu olaylardan herkesin ne kadar yakından etkilenebileceğini gösterdiği  vurgulandı.
 
Hamburg-Borussia Dortmund karşılaşması, Paris'teki saldırılardan ve  Hannover kentinde dün akşam oynanması gereken Almanya-Hollanda hazırlık maçının  iptal edilmesinden sonra Bundesliga'da oynanacak ilk müsabaka olmasından dolayı  dikkati çekiyor.
 
Volkspark Stadı'nda oynanacak karşılaşma için biletlerinin tümünün  satıldığı ve 57 bin kişinin maçı izleyeceği bildirildi.