Eboue için olay iddia ! İntihar...

Eboue için olay iddia ! İntihar...
Güncelleme:

Eşinden ayrıldıktan sonra zor günler geçirdiği bilinen eski Galatasaraylı Eboue'nun kendini asarak intihar ettiği iddia edilmişti ancak gerçek ortaya çıktı.

Galatasaray'dan ayrılıktan sonra eşinden ayrılan ve maddi imkansızlıklardan dolayı psikolojik bunalıma giren futbolcunun canına kıydığı iddiaları sosyal medyada yayıldı.

Yıllarca Arsenal forması giydikten sonra Galatasaray'a transfer olan Emmanuel Eboue kısa zamanda taraftarların sevgilisi olmuştu.

24hrsNews adlı haber sitesine göre 35 yaşındaki Eboue, kendini asarak intihar etti.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ancak haberin kaynağı olan “24hrsnews” adlı haber sitesinin haberi aynı metinle daha önce ocak ayında da yayınladığı ortaya çıktı.

Arsenal’da da forma giyen ve Kuzey Londra’da yaşamını sürdüren Eboue’ye Galatasaray da yardımda bulunmuş, 34 yaşındaki eski futbolcuya scout olarak görev verildiği ifade edilmişti. Eski eşiyle yaşadığı boşanma sürecinde mal varlığının neredeyse tamamını yitiren ve zor günler geçiren Eboue, 79 kez ülkesinin milli takımında forma giydi. Eski yıldızdan ve yakın çevresinden iddialarla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Seçiniz...