''Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz''

''Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz''

Hasan Hilmi Öksüz, Gaziantepspor karşısında net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Spor Toto Süper Lig'de dün Gaziantepspor karşısında iyi futbol oynayarak 3-0'lık skorla net bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Öksüz, tarihi bir sezon geçirdikleri belirterek, Gaziantepspor maçı hakkında şöyle konuştu:

"Aslında dünkü maç için çok fazla söylenecek bir şey yok. Şu anda takım olarak yapımızı herkes gördü. Çok iyi ekibimiz var. Tam anlamıyla takım olduk. Takım oyununu ortaya koyunca güzel futbol ortaya çıkıyor. Böylelikle güzel netice geliyor. Gaziantepspor karşısında İnegölspor maçındaki sürprizi yaşamayacağımızı düşünüyorduk ve iyi futbol oynayarak kazandık. Kasımpaşa bu futbolu oynadığı ve takım arkadaşlığı bozulmadığı sürece başarılı sonuçlar gelecektir."

"Daha iyi şeyler yaşayacağız"
Kasımpaşa'nın ligde son 5 haftadır üst üste kazandığı ve bunun kendi tarihlerinde ilk olduğunu hatırlatan Öksüz, bunun çok önemli olduğunu dile getirdi.

Son 3 haftadır ligde ikinci sırada olmalarının önemine de dikkati çeken Öksüz, "Lig tarihimizde ilk defa uzun süre ikincilik koltuğundayız. Beş maçlık galibiyet serisi de ilk defa. Tarihimizde ilkleri yaşıyoruz ve daha iyi şeyler yaşamaya devam edeceğiz. Kulüp olarak takımıza güveniyoruz ve iddialıyız. Kadromuzla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ofansif futbolun güzelliklerini herkese gösteriyoruz" diye konuştu.

"Şampiyonlar Ligi'ne gidebiliriz"
Geçen sezon yeniden yükseldikleri Spor Toto Süper Lig'de 5 yıl içinde şampiyonluk yaşama planı yaptıklarını anlatan başkan vekili Öksüz, şunları kaydetti:

"Üç yıl içinde de Avrupa kupalarına gitmeyi hedefliyorduk. Bunu başaracağız. Bu yıl Şampiyonlar Ligi vizesi de alabiliriz. İddiamızı sürdürüyoruz. Her yıl takımı güçlendiriyoruz. Türkiye'yi Avrupa'da en iyi şekilde temsil de edeceğiz."

"Zor maçlarımız var"
Lige verilen milli maçlar arasından sonra üst üste Bursaspor, Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş ile oynayacaklarını hatırlatan Hasan Hilmi Öksüz, bu zor maçları kazanabilecek güçlerinin olduğunu belirtti.

Bu oynayacakları maçların ilk yarının sıralamasını belirleyeceğini aktaran Öksüz, "Şu anki takım yapımız bu maçları kazanabilecek güçte ve kalitede. Sahadaki futbolumuza takım arkadaşlığımızı yansıttığımız sürece bu maçları kazasız geçeceğizdir" ifadelerini kullandı.