Novak Djokovic'ten şaşırtan itiraf !

Novak Djokovic'ten şaşırtan itiraf !

Novak Djokovic, tenisin artık bir numaralı önceliği olmadığı açıkladı.

21 Ekim 2014'te baba olduktan son Novak Djokovic için kortta her şey gitmemeye başladı. Geçtiğimiz haziran ayındaki Rolan Garros şampiyonluğundan sonra sadece Toronto ve Doha'da zafer yaşayabilen Sırp tenisçi, ülkesinde katıldığı bir talk-show programında kariyerine dair önemli bir itirafta bulundu.

RTS kanalında yayınlanan programda; ''Tenis bir numaralı önceliğimdi ama oğlum Stefan'ın olmadığı zamanlarda. Şu anda tamamen tersi bir durum var. Oğlum, eşim, ailem var ve baba olma onuruyla kutsandığım için minnettarım.Artık aynı anda iyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir tenisçi olmaya çabalıyorum. Bu bir meydan okuma ama imkansız değil. Bunlardan herhangi birini %100 başarıyla gerçekleştiremeceğimi biliyorum ama elimden gelenin en iyisini yapacağım.'' diyerek artık ailesinin en az tenis kariyeri kadar önemli olduğunun altını çizen deneyimli raket,

''Kariyerimin sonuna geldiğimi düşünmüyorum. Hâlâ 30 yaşındayım, başaracak ve kanıtlayacak çok şeyim var. Önceden çalıştığım gibi sıkı çalışıyorum. Antrenman rutinlerimi fazla değiştirmedim. Çok iyi motive olmuş bir yeni jenerasyon geliyor. Onlara karşı hazırlıklı olmalıyım.'' ifadeleriyle tenisi bırakmayı düşündüğü yönündeki soruya net cevap verdi.