Türk oyuncu Almanya'yı karıştırdı !

Türk oyuncu Almanya'yı karıştırdı !
Güncelleme:

Türk oyuncu Kerem Demirbay'in kadın hakem hakkındaki sözleri büyük tepki yarattı...

Fortuna Düsseldorf forması giyen Kerem Demirbay, kadın hakem hakkında söyledikleri yüzünden büyük eleştiri aldı.

Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giyen Kerem Demirbay, maç sırasında mücadelenin kadın hakemine olan tavrıyla gündeme geldi. Bundesliga II'deki FSV Frankfurt ile oynadıkları maçı 2-1 kazanan konuk ekip Fortuna'da gollerden ikisini de Kerem kaydetti.
 
Ancak Türk asıllı oyuncu maç boyunca hakemle iyi bir ilişki içinde olamadı. 55. dakikada sarı kart gören Demirbay, 85'de ise ikinci sarı karttan kırmızı görerek oyun dışına atıldı. Karşılaşmadaki kararlara tepki gösteren oyuncunun, "Erkek futbolunda kadının yeri yoktur" dediği ifade edildi. Almanya Futbol Federasyonu konuyla ilgili soruşturma başlattı.
 
Cinsiyetçi bir ifade kullanan futbolcunun daha sonra bu mesajı sildiği belirtildi. Ardından instagram hesabı üzerinden bir açıklama yayınlayan Kerem özür diledi:
 
"Söylediğim sözler nedeniyle gerçekten üzgünüm. Böyle bir cümleyi hiç bir zaman sarf etmemem gerekirdi. Çünkü benim kadına bakışım bu değildir. Pazar günü çok duygusaldım. Çünkü bu maç bizim takım için çok önemliydi. Aşırı reaksiyon gösterdim ve duygularımı kontrol edemedim. Bu yüzden çok üzgünüm. Takımdan ve hakemden özür dilemem gerekir. Zaten kendilerinden de bire bir özür diledim ve kabul ettikleri için çok mutluyum"

Milliyet