Allah'ın Türkiye'deki gazabı haritası !

Allah'ın Türkiye'deki gazabı haritası !

Hükümet ile Cemaat arasındaki savaşta şaşkına çeviren bir paşlaşım Todays Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'ten geldi.

Cemaatin İngilizce gazetesi Todays Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, sosyal medyadan paylaştığı bir tweet'le şaşkına çevirdi.

Bugün gazetesinde çıkan "Tarlayı don vurdu fiyatlar uçtu" haberini retweet eden Keneş, AK Parti'ye gönderme yaptı. Keneş, "Allah'ın gazabını hak edecek ne yaptık? diye herkes samimiyetle düşünmeli" diyerek gazetedeki don haritasını sundu.

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu da benzer bir yorumu 30 Mart seçim sonuçları için yapmıştı. Baransu "Malatyada Kayısılar, Amasyada Elmalar donmuştu. 30 Mart gecesi Karadenizde çaylar dondan etkilenip zarar görmüş. Anlayana diyeyim!" diye yazmıştı.

a-207.jpg

Bugün gazetesinin verdiği "zarar haritası" oldukça ilginç. Çiftçinin ürün kaybını gösteren haritada en çok İç Anadolu Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi'nin etkilendiği görülürken, Doğu-Güneydoğu Anadolu böylesi ile Batı sahillerinin çok etkilenmediği görülüyor.