Cinsel İstismar Suçundan 15.5 Yıl Hapse Çarptırıldı

Cinsel İstismar Suçundan 15.5 Yıl Hapse Çarptırıldı

KAYSERİ'de 15 yaşındaki R.Ö. adlı kıza cinsel istismarda bulunmakla suçlanan evli ve iki çocuk babası 28 yaşındaki M.D., tutuklu yargılandığı mahkemec...

KAYSERİ'de 15 yaşındaki R.Ö. adlı kıza cinsel istismarda bulunmakla suçlanan evli ve iki çocuk babası 28 yaşındaki M.D., tutuklu yargılandığı mahkemece 15 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Geçen Ocak ayında R.Ö.’yü 38 ET 117 plakalı otomobiline alan M.D., onu merkez Kocasinan İlçesi'ndeki boş bir araziye götürdü. M.D., iddaya göre küçük kıza otomobil içerisinde cinsel istismarda bulundu. Olaydan sonra şikayet üzerine gözaltına alınan M.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayseri Adliyesi 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen karar duruşmasına, tutuklu sanık M.D., mağdure R.Ö. ve babası M.Ö. ilye avukatları hazır bulundu. Sanık M.D. son savunmasında, "Bana atılan suçlamaları kabul etmiyorum, suçsuzum. Nasıl ispatlayabileceğimi bilmiyorum. Şuradan atlayıp ispatlayacaksam atlayayım ama ne yapsam ispatlayamıyorum" dedi.

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucunda M.D.’ye 'çocuğun cinsel istismarı, reşit olmayanla cinsel ilişkiye girme ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 15 yıl 6 ay hapis cezası verdi.

SK(OE/SS)