Damat dehşeti kamerada !

Damat dehşeti kamerada !

Elazığ'da hastanede 2 kişinin ölümüne neden olan kişinin görüntüleri ortaya çıktı.

Elazığ'da Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde dün akşam Ümit Gürgüzel'in eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderine tabancayla ateş açtığı olayda, ağır yaralanan kayınbirader Faruk Demir'in de yaşamını yitirmesi ile ölü sayısı 2'ye çıktı.

Olay dün saat 21.00'de Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Zeynep Demir, yanına oğlu 23 yaşındaki Faruk Demir'i de alarak, bir haftalık olan bebeğini sağlık kontrolüne getiren kızı 22 yaşındaki Tuba Gürgüzel'in yanına geldi. Burada Tuba Gürgüzel'in eşi Ümit Gürgüzel ile kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

KAYINVALİDE OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Tartışmanın büyümesi üzerine Ümit Gürgüzel, yanındaki tabancasını çekip eşi Tuba Gürgüzel ile kayınvalidesi Zeynep ve kayınbiraderi Faruk Demir'e ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Zeynep Demir olay yerinde yaşamını yitirdi, Tuba Gürgüzel ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan 29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı yaralandı. Saldırgan Ümit Gürgüzel ise olay sonrasında gözaltına alındı.

Ağır yaralılardan Faruk Demir de sabaha doğru tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Böylelikle hastane saldırısında yaşamını yitirinlerin sayısı 2'ye çıkarken, 2 yaralının tedavisi ise sürüyor.

DHA

Etiketler hastane Elazığ lüm